ŞAMPİYONLAR VALİYİ ZİYARET ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2012 - 16:57, Güncelleme: 03.02.2012 - 16:57
 

ŞAMPİYONLAR VALİYİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 20 -25 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Genç Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında Türkiye 1.si olan Mervecan Sevildik ile Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Özge Demirel Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti
 Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Antrenör Erdoğan Karaöz, İl Gençlik Spor Kulübü sporcusu 1993 doğumlu Mervecan Sevildik ile Mesir Atıcılık Spor Kulübü sporcusu 1996 doğumlu Özge Demirel katıldı. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası müsabakası hakkında Vali Daşöz’e bilgi veren Antrenör Erdoğan Karaöz, “2011 Aralık ayında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Mervecan Sevildik, Genç Bayanlar Kategorisinde Türkiye 1.si oldu. Aynı yarışmada Özge Demirel, Yıldız Bayanlarda rekor kırarak Türkiye şampiyonu oldu. 16-20 Şubat tarihleri arasında Finlandiya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Bu yarışmaya Türkiye’den 3 bayan sporcu katılıyor.  Bu sporcuların 2’si Manisa’dan, biri Denizli’den. Yarışmalar 10 metre kapalı alanda yapılacak” dedi. “59 yıldır bu sporu Cratosslot yapıyorum” Antrenör Erdoğan Karaöz, “79 yaşındayım, 59 yıldır da bu sporu yapıyorum. Bu işi hobi olarak yapıyorum. Emekli olduktan sonra bilgi ve tecrübelerimi gençlere veriyorum. Onların bu sporu öğrenmeleri ve sevmeleri için çalışıyorum. Atıcılık zor bir spordur, çünkü herkesin kendine göre bir tüfeği olması gerekir. 25 sporcumuz var. Bunlardan 20’si bayandır. Türkiye’de en fazla bayan sporcunun bulunduğu iliz. Madalya bakımından Türkiye’de ilk sırada Manisalı sporcular yer alıyor. Ancak tesislerimiz yetersiz” diye konuştu. “Hedef hep daha ileriye” Şampiyon sporcular Mervecan Sevildik ve Özge Demirel de, Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ifade ettiler.  Şampiyon sporcuları Türkiye’deki derecelerinden dolayı kutlayan Vali Daşöz, Finlandiya’daki Gençler Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti. Sporda hiçbir zaman durmanın olmadığını ifade eden Vali Daşöz, “Hedef hep daha ileriye, hep daha yukarıya çıkarmaktır. Bu şampiyonada tecrübeler elde ederek, büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum. Spor yaşamlarının başarılarla dolu olmasını ümit ediyorum” dedi. Konuşmalardan sonra Vali Daşöz, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek hediye verdi.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 20 -25 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Genç Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında Türkiye 1.si olan Mervecan Sevildik ile Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Özge Demirel Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti
 Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Antrenör Erdoğan Karaöz, İl Gençlik Spor Kulübü sporcusu 1993 doğumlu Mervecan Sevildik ile Mesir Atıcılık Spor Kulübü sporcusu 1996 doğumlu Özge Demirel katıldı. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası müsabakası hakkında Vali Daşöz’e bilgi veren Antrenör Erdoğan Karaöz, “2011 Aralık ayında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Mervecan Sevildik, Genç Bayanlar Kategorisinde Türkiye 1.si oldu. Aynı yarışmada Özge Demirel, Yıldız Bayanlarda rekor kırarak Türkiye şampiyonu oldu. 16-20 Şubat tarihleri arasında Finlandiya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Bu yarışmaya Türkiye’den 3 bayan sporcu katılıyor.  Bu sporcuların 2’si Manisa’dan, biri Denizli’den. Yarışmalar 10 metre kapalı alanda yapılacak” dedi.

“59 yıldır bu sporu Cratosslot yapıyorum”

Antrenör Erdoğan Karaöz, “79 yaşındayım, 59 yıldır da bu sporu yapıyorum. Bu işi hobi olarak yapıyorum. Emekli olduktan sonra bilgi ve tecrübelerimi gençlere veriyorum. Onların bu sporu öğrenmeleri ve sevmeleri için çalışıyorum. Atıcılık zor bir spordur, çünkü herkesin kendine göre bir tüfeği olması gerekir. 25 sporcumuz var. Bunlardan 20’si bayandır. Türkiye’de en fazla bayan sporcunun bulunduğu iliz. Madalya bakımından Türkiye’de ilk sırada Manisalı sporcular yer alıyor. Ancak tesislerimiz yetersiz” diye konuştu.

“Hedef hep daha ileriye”

Şampiyon sporcular Mervecan Sevildik ve Özge Demirel de, Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ifade ettiler.  Şampiyon sporcuları Türkiye’deki derecelerinden dolayı kutlayan Vali Daşöz, Finlandiya’daki Gençler Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti. Sporda hiçbir zaman durmanın olmadığını ifade eden Vali Daşöz, “Hedef hep daha ileriye, hep daha yukarıya çıkarmaktır. Bu şampiyonada tecrübeler elde ederek, büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum. Spor yaşamlarının başarılarla dolu olmasını ümit ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Daşöz, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.