“ŞAMPİYONLUK KUPASINI MANİSA’YA GETİRECEĞİZ”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2017 - 09:01, Güncelleme: 20.05.2017 - 09:01
 

“ŞAMPİYONLUK KUPASINI MANİSA’YA GETİRECEĞİZ”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off yarı final ilk maçında rakibi Silivrispor’a 2-0 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor önemli bir avantajı kaybetti ama her şey bitmiş değil. Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Levent Devrim; “ 2.lige çıkma sözümüzü tutacağız.” Dedi.
Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde yaklaşık 1500 kişinin takip ettiği ve teknik direktör Devrim’in 60. Dakika da hakeme itirazından sonra tribüne gönderildiği hareketli maçın ardından umutlar Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak rövanş maçına çevrildi. “SİLİVRİSPOR’U AŞABİLECEK GÜCÜMÜZ VAR” İstanbul’da final biletinin alınacağı ikinci bir maç daha oynanacağını belirten Levent Devrim, "Herşey bitmiş değil. Büyük bir avantajı kaçırdık ancak Silivrispor’u aşabilecek gücümüz de var. Karşılaşmanın 59. dakikasında Olcay'a ceza sahası dışında yapılan faulde devam kararı veren maçın hakemi Erkan Özdamar'a sadece itiraz ettim diye tribüne gönderildim. Hakkımızı aramaktan başka sportif ahlaka aykırı bir davranışım olmadı" dedi. “SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ” Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e verdikleri 2. Lig’e çıkma sözünü tutacaklarını ifade eden Devrim, "Futbolcularıma inanıyorum, camiamız da bize inansın. Önce Pazartesi günü İstanbul’da Silivrispor’u ardından Erbaa-Çatalca maçı finalistinden hangisi rakibimiz olursa olsun eleyip şampiyonluk kupasını Manisa’ya getireceğiz" şeklinde konuştu.  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off yarı final ilk maçında rakibi Silivrispor’a 2-0 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor önemli bir avantajı kaybetti ama her şey bitmiş değil. Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Levent Devrim; “ 2.lige çıkma sözümüzü tutacağız.” Dedi.
Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde yaklaşık 1500 kişinin takip ettiği ve teknik direktör Devrim’in 60. Dakika da hakeme itirazından sonra tribüne gönderildiği hareketli maçın ardından umutlar Pazartesi günü İstanbul’da oynanacak rövanş maçına çevrildi.

“SİLİVRİSPOR’U AŞABİLECEK GÜCÜMÜZ VAR”
İstanbul’da final biletinin alınacağı ikinci bir maç daha oynanacağını belirten Levent Devrim, "Herşey bitmiş değil. Büyük bir avantajı kaçırdık ancak Silivrispor’u aşabilecek gücümüz de var. Karşılaşmanın 59. dakikasında Olcay'a ceza sahası dışında yapılan faulde devam kararı veren maçın hakemi Erkan Özdamar'a sadece itiraz ettim diye tribüne gönderildim. Hakkımızı aramaktan başka sportif ahlaka aykırı bir davranışım olmadı" dedi.

“SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e verdikleri 2. Lig’e çıkma sözünü tutacaklarını ifade eden Devrim, "Futbolcularıma inanıyorum, camiamız da bize inansın. Önce Pazartesi günü İstanbul’da Silivrispor’u ardından Erbaa-Çatalca maçı finalistinden hangisi rakibimiz olursa olsun eleyip şampiyonluk kupasını Manisa’ya getireceğiz" şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.