SARUHANLI BELEDİYESPOR MORAL DEPOLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2015 - 09:26, Güncelleme: 02.09.2015 - 09:26
 

SARUHANLI BELEDİYESPOR MORAL DEPOLADI

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor, ekim ayının ilk haftasında başlayacak yeni sezon öncesi düzenlenen mangal partisinde moral depoladı.
 Saruhanlı Belediyesi şehir stadının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kulüp Başkanı Recep Çımat, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve kulüp yöneticileri de katıldı. Çımat burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyespor kademesinde yer alan tüm takımların son yıllarda bölge çapında önemli başarılara imza attığını kaydetti. Antrenmanlarını Saruhanlı ve Hacırahmanlı spor tesislerinde sürdüren A takıma yeni sezonda başarılar dileyen Çımat, şunları söyledi: “Belediye Spor olarak bizler büyük bir aileyiz. Takımımızın tamamına yakını Saruhanlı’da yaşayan ve altyapıdan yetiştirdiğimiz oyunculardan oluşuyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Saruhanlı Belediyespor artık hem Manisa’da hem de İzmir spor camiasında adından söz ettiren bir takım oldu. Kulüp yöneticileri ve antrenörler başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ise konuşmasında bu sezon kendilerine büyük bir hedef belirlediklerini, adı “şampiyonluk” olan bu hedefe ulaşmak için çok çalışacaklarını kaydetti. 
Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor, ekim ayının ilk haftasında başlayacak yeni sezon öncesi düzenlenen mangal partisinde moral depoladı.
 Saruhanlı Belediyesi şehir stadının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kulüp Başkanı Recep Çımat, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve kulüp yöneticileri de katıldı. Çımat burada yaptığı konuşmada Saruhanlı Belediyespor kademesinde yer alan tüm takımların son yıllarda bölge çapında önemli başarılara imza attığını kaydetti.

Asyabahis initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Antrenmanlarını Saruhanlı ve Hacırahmanlı spor tesislerinde sürdüren A takıma yeni sezonda başarılar dileyen Çımat, şunları söyledi:
“Belediye Spor olarak bizler büyük bir aileyiz. Takımımızın tamamına yakını Saruhanlı’da yaşayan ve altyapıdan yetiştirdiğimiz oyunculardan oluşuyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Saruhanlı Belediyespor artık hem Manisa’da hem de İzmir spor camiasında adından söz ettiren bir takım oldu. Kulüp yöneticileri ve antrenörler başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ise konuşmasında bu sezon kendilerine büyük bir hedef belirlediklerini, adı “şampiyonluk” olan bu hedefe ulaşmak için çok çalışacaklarını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.