Savaş Yılmaz Manisaspor’da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2015 - 08:53, Güncelleme: 31.07.2015 - 08:53
 

Savaş Yılmaz Manisaspor’da

Manisaspor’da yeni sezon öncesi takviyeler, son olarak 1461 Trabzon’da forma giyen orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz’ın transferi ile devam etti. Savaş Yılmaz bugün 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde Başkanı Abdullah Mergen ile bir araya gelerek kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 Başkan Abdullah Mergen, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Savaş Yılmaz gibi şampiyonluk yaşamış bir ismi daha takımımıza kazandırdık. Transferleri gerçekleştirirken sadece yeni sezona göre değil gelecek yıllara göre bir yapılanma gerçekleştiriyoruz. Savaş’da hem karakteriyle hem de birikimiyle takımımıza önemli katkı sağlayacak bir isim.” dedi.   Savaş Yılmaz ise Manisaspor gibi Türkiye’de kabul görmüş bir kulübün mensubu Piabet olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Manisaspor bulunduğu yerden bir an önce daha yukarılara, şampiyonluğa taşımak için bende elimden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.   Savaş Yılmaz kimdir? 1990 Trabzon Sürmene doğumlu Savaş Yılmaz, futbola Zeytinburnuspor'da başlamıştır. 2005 tarihinde Zeytinburnuspor'da profesyonelliğe geçiş yapan futbolcu, 11.06.2007 tarihinde Kayserispor'a transfer oldu. Türkiye U16 U17 U18 U19 U21 Milli Futbol Takımı'nda 43 maçta görev alana Savaş Yılmaz, 2011-12 sezonu başında Samsunspor'a transfer oldu ve devre arasında ise Boluspor ile anlaştı.. 2013-2014 sezonunda 1461 Trabzon takımına transfer olana orta saha oyuncusu burada geçen sezon play-off maçlarıyla birlikte 38 maçta görev aldı.     
Manisaspor’da yeni sezon öncesi takviyeler, son olarak 1461 Trabzon’da forma giyen orta saha oyuncusu Savaş Yılmaz’ın transferi ile devam etti. Savaş Yılmaz bugün 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde Başkanı Abdullah Mergen ile bir araya gelerek kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 Başkan Abdullah Mergen, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Savaş Yılmaz gibi şampiyonluk yaşamış bir ismi daha takımımıza kazandırdık. Transferleri gerçekleştirirken sadece yeni sezona göre değil gelecek yıllara göre bir yapılanma gerçekleştiriyoruz. Savaş’da hem karakteriyle hem de birikimiyle takımımıza önemli katkı sağlayacak bir isim.” dedi.

 

Savaş Yılmaz ise Manisaspor gibi Türkiye’de kabul görmüş bir kulübün mensubu Piabet olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Manisaspor bulunduğu yerden bir an önce daha yukarılara, şampiyonluğa taşımak için bende elimden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Savaş Yılmaz kimdir?

1990 Trabzon Sürmene doğumlu Savaş Yılmaz, futbola Zeytinburnuspor'da başlamıştır. 2005 tarihinde Zeytinburnuspor'da profesyonelliğe geçiş yapan futbolcu, 11.06.2007 tarihinde Kayserispor'a transfer oldu. Türkiye U16 U17 U18 U19 U21 Milli Futbol Takımı'nda 43 maçta görev alana Savaş Yılmaz, 2011-12 sezonu başında Samsunspor'a transfer oldu ve devre arasında ise Boluspor ile anlaştı.. 2013-2014 sezonunda 1461 Trabzon takımına transfer olana orta saha oyuncusu burada geçen sezon play-off maçlarıyla birlikte 38 maçta görev aldı.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.