Şehzadelerde İmzalar Yine Amatör İçin Atıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2021 - 12:34, Güncelleme: 06.09.2021 - 12:34
 

Şehzadelerde İmzalar Yine Amatör İçin Atıldı

Geçtiğimiz günlerde Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası’nı hizmete açarak, Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerine büyük bir destek veren Şehzadeler Belediyesi, bu kez de Aşağı Çobanisa Mahallesi’ndeki İsmail Şahin Spor Tesislerinin kullanım protokolünü İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile imzaladı. Protokole göre bu tesis Şehzadeler Belediyesi tarafından işletilecek ve amatör spor kulüpleri resmi müsabakalarını burada yapılabilecek.
Şehzadeler Belediyesi ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulması için Aşağı Çobanisa Mahallesi’ndeki İsmail Şahin Spor Tesislerinin Kullanım Protokolünü imzaladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yunus Öztürk tarafından imzalanan protokol ile tesislerin kapıları Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerine açılmış oldu. AMATÖR İÇİN 3 MİLYON TL’LİK YATIRIM Protokol töreninde konuşan Başkan Çelik şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi Aşağı Çobanisa Mahallemizde belediyemize ait olan bir futbol sahası vardı. Fakat burası çok yıpranmıştı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız, Manisalı hemşehrimiz Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştük. Çok değerli İl Müdürümüzün de katkı ve destekleri ile bakanlığımıza meclisimizin kararıyla burayı tahsis ettik. Bakanlığımız 3 Milyon TL gibi bir yatırım yaparak FİFA standartlarında, tribünleri, sahası, soyunma odalarıyla mükemmel bir tesis yaptılar. Şimdi de buranın kullanım protokolünü değerli İl Müdürümüz ile imzalıyoruz. Şehzadelerimizdeki amatör futbol takımları, ASKF’nin de yönlendirmesiyle müsabakalarını bu tesiste yapabilecekler. Yine özellikle o bölgede başta Aşağı Çobanisa Spor olmak üzere futbol takımları belli antrenmanlarını burada yapabilecek. Geçtiğimiz günlerde şehir merkezinde, Ahmet Bedevi Mahallemizde bir amatör spor kulüpleri antrenman sahasını hizmete açtık, Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası ismini verdik. Burada da antrenmanlar yapılabilecek. Aşağı Çobanisa’daki tesiste daha çok resmi müsabakalar ve belli antrenmanlar yapılabilecek. Ben Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’e ve her türlü çalışmamızda her zaman yanımızda olan bize destek ve katkılarını eksik etmeyen AK Parti Manisa Milletvekillerimize, İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi tarafından işletilecek İsmail Şahin Spor Tesisleri amatör sporumuza, gençlerimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun.”
Geçtiğimiz günlerde Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası’nı hizmete açarak, Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerine büyük bir destek veren Şehzadeler Belediyesi, bu kez de Aşağı Çobanisa Mahallesi’ndeki İsmail Şahin Spor Tesislerinin kullanım protokolünü İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile imzaladı. Protokole göre bu tesis Şehzadeler Belediyesi tarafından işletilecek ve amatör spor kulüpleri resmi müsabakalarını burada yapılabilecek.

Şehzadeler Belediyesi ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulması için Aşağı Çobanisa Mahallesi’ndeki İsmail Şahin Spor Tesislerinin Kullanım Protokolünü imzaladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yunus Öztürk tarafından imzalanan protokol ile tesislerin kapıları Şehzadelerdeki amatör spor kulüplerine açılmış oldu.

AMATÖR İÇİN 3 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Protokol töreninde konuşan Başkan Çelik şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi Aşağı Çobanisa Mahallemizde belediyemize ait olan bir futbol sahası vardı. Fakat burası çok yıpranmıştı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız, Manisalı hemşehrimiz Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştük. Çok değerli İl Müdürümüzün de katkı ve destekleri ile bakanlığımıza meclisimizin kararıyla burayı tahsis ettik. Bakanlığımız 3 Milyon TL gibi bir yatırım yaparak FİFA standartlarında, tribünleri, sahası, soyunma odalarıyla mükemmel bir tesis yaptılar. Şimdi de buranın kullanım protokolünü değerli İl Müdürümüz ile imzalıyoruz. Şehzadelerimizdeki amatör futbol takımları, ASKF’nin de yönlendirmesiyle müsabakalarını bu tesiste yapabilecekler. Yine özellikle o bölgede başta Aşağı Çobanisa Spor olmak üzere futbol takımları belli antrenmanlarını burada yapabilecek. Geçtiğimiz günlerde şehir merkezinde, Ahmet Bedevi Mahallemizde bir amatör spor kulüpleri antrenman sahasını hizmete açtık, Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası ismini verdik. Burada da antrenmanlar yapılabilecek. Aşağı Çobanisa’daki tesiste daha çok resmi müsabakalar ve belli antrenmanlar yapılabilecek. Ben Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’e ve her türlü çalışmamızda her zaman yanımızda olan bize destek ve katkılarını eksik etmeyen AK Parti Manisa Milletvekillerimize, İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi tarafından işletilecek İsmail Şahin Spor Tesisleri amatör sporumuza, gençlerimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.