SELENDİ BADMİNTON TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 12:11, Güncelleme: 30.11.2016 - 12:11
 

SELENDİ BADMİNTON TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Manisa’nın Selendi ilçesi Badminton sporunda gösterdiği başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 1 Aralık’ta Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılacak olan 9 kişilik sporcu kafilesi ile öğretmenleri Zeliha Demir ve Okan Demir Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Manisa’da düzenlenen  9 ve 11 yaş altı Manisa İl Şampiyonası’na katılan Selendi Belediyespor ‘Badminton Takımı’ 14 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarılarını 1 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Badminton Şampiyonası’nda taçlandırmak isteyen 9 kişilik grup ve öğretmenleri Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden 9 sporcuyu başarılarından dolayı ödüllendiren Savaş; ‘ Badmintoncularımız bir kez daha yüzümüzü güldürdü, kendilerinden bahsettirdiler. Bu başarılı sonuçların arkasındaki değerli Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Zeliha Demir ve Okan Demir’i tebrik ediyorum. Her zaman onların destekçisi olacağız. Badminton sporunun ilçemizde gençler arasında daha çok rağbet görülmesini arzu ediyorum. Biz her zaman sporun ve sporcunun arkasındayız. Sporda her geçen gün yükselirken alınan başarılar ilçemizin tanıtımına da katkı sağlıyor. 1 Aralık’ta düzenlenecek olan Türkiye Badminton Şampiyonası’nda sporcularımıza başarılar diliyorum.’dedi. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER Manisa İl Şampiyonasında madalya kazanan sporcularımız; 9 yaş altı tek kızlarda ;Ece Uzun 1. 9 yaş altı tek erkeklerde; Mehmet Koçdemir 2.- Yağız Akkoç 3. 11 yaş altı tek kızlarda  ;Ravza Bodur 1., Tuğçe Damar 2. 11 yaş altı tek erkeklerde;Utku Tatlı 1. 9 yaş altı çift erkeklerde ;Yağız Akkoç  ve Ertuğrul Demir 2. 9 yaş altı karışık çiftlerde ;Ece Uzun-Mehmet Koçdemir 1. 9 yaş altı karışık çiftlerde ;Derin Demir-Efe Demir 3. Ve 11 yaş altı çift kızlarda;Ravza Bodur-Tuğçe Damar 1.liği kazanarak ilçesine madalya getiren isimler oldu.  
Manisa’nın Selendi ilçesi Badminton sporunda gösterdiği başarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 1 Aralık’ta Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılacak olan 9 kişilik sporcu kafilesi ile öğretmenleri Zeliha Demir ve Okan Demir Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti.
Manisa’da düzenlenen  9 ve 11 yaş altı Manisa İl Şampiyonası’na katılan Selendi Belediyespor ‘Badminton Takımı’ 14 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarılarını 1 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Badminton Şampiyonası’nda taçlandırmak isteyen 9 kişilik grup ve öğretmenleri Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden 9 sporcuyu başarılarından dolayı ödüllendiren Savaş; ‘ Badmintoncularımız bir kez daha yüzümüzü güldürdü, kendilerinden bahsettirdiler. Bu başarılı sonuçların arkasındaki değerli Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Zeliha Demir ve Okan Demir’i tebrik ediyorum. Her zaman onların destekçisi olacağız. Badminton sporunun ilçemizde gençler arasında daha çok rağbet görülmesini arzu ediyorum. Biz her zaman sporun ve sporcunun arkasındayız. Sporda her geçen gün yükselirken alınan başarılar ilçemizin tanıtımına da katkı sağlıyor. 1 Aralık’ta düzenlenecek olan Türkiye Badminton Şampiyonası’nda sporcularımıza başarılar diliyorum.’dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
Manisa İl Şampiyonasında madalya kazanan sporcularımız;
9 yaş altı tek kızlarda ;Ece Uzun 1.
9 yaş altı tek erkeklerde; Mehmet Koçdemir 2.- Yağız Akkoç 3.
11 yaş altı tek kızlarda  ;Ravza Bodur 1., Tuğçe Damar 2.
11 yaş altı tek erkeklerde;Utku Tatlı 1.
9 yaş altı çift erkeklerde ;Yağız Akkoç  ve Ertuğrul Demir 2.
9 yaş altı karışık çiftlerde ;Ece Uzun-Mehmet Koçdemir 1.
9 yaş altı karışık çiftlerde ;Derin Demir-Efe Demir 3. Ve
11 yaş altı çift kızlarda;Ravza Bodur-Tuğçe Damar 1.liği kazanarak ilçesine madalya getiren isimler oldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.