“SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2017 - 08:58, Güncelleme: 11.11.2017 - 08:58
 

“SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ”

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 7. Haftasında kendi evinde Sarıyer Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 15 puanla zirvedeki yarışını devam ettiren Salihli, tüm hemşerilerine “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” şeklinde seslenerek destek istedi.
Geride kalan 6 haftada elde ettiği 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 15 puan toplayarak zirve yarışından kopmayan Salihli Belediyespor, Sarıyer Belediyespor maçı hazırlıklarını Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde Atatürk Spor Salonu’nda sürdürüyor.   “GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ” Yarın önemli bir maça ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Baş Antrenör Bora Şensoy, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi’nin ortaklaşa kente kazandırdığı Atatürk Spor Salonu’nda Alaşehir Belediyespor, Gez Grup Maltepe Yalıspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’u set vermeden yendik. Şimdi grubun iyi ekiplerinden olan Sarıyer Belediyespor’u yarın, rakiplerimize set dahi vermediğimiz Atatürk Spor Salonu’nda yenerek, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.   “HEDEFİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ” Haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirten Şensoy, “Yeşil-beyazlı ekip olarak sezon öncesi bir hedef belirlemiştik. Hedefimiz ise önce play-offlara kalmaktı. Şimdi play-off yolunda taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Bizimle bu yolda olan tüm taraftarlarımızı Pazar Günü Atatürk Spor Salonu tribünlerinde görmek istiyoruz. Çünkü siz yoksanız biz bir kişi eksiğiz” dedi.  
Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ligin 7. Haftasında kendi evinde Sarıyer Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 15 puanla zirvedeki yarışını devam ettiren Salihli, tüm hemşerilerine “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” şeklinde seslenerek destek istedi.
Geride kalan 6 haftada elde ettiği 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 15 puan toplayarak zirve yarışından kopmayan Salihli Belediyespor, Sarıyer Belediyespor maçı hazırlıklarını Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde Atatürk Spor Salonu’nda sürdürüyor.
 
“GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Yarın önemli bir maça ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Baş Antrenör Bora Şensoy, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi’nin ortaklaşa kente kazandırdığı Atatürk Spor Salonu’nda Alaşehir Belediyespor, Gez Grup Maltepe Yalıspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’u set vermeden yendik. Şimdi grubun iyi ekiplerinden olan Sarıyer Belediyespor’u yarın, rakiplerimize set dahi vermediğimiz Atatürk Spor Salonu’nda yenerek, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.
 
“HEDEFİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ”
Haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirten Şensoy, “Yeşil-beyazlı ekip olarak sezon öncesi bir hedef belirlemiştik. Hedefimiz ise önce play-offlara kalmaktı. Şimdi play-off yolunda taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Bizimle bu yolda olan tüm taraftarlarımızı Pazar Günü Atatürk Spor Salonu tribünlerinde görmek istiyoruz. Çünkü siz yoksanız biz bir kişi eksiğiz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.