SERGINHO’YA LAZİO KANCASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2018 - 09:28, Güncelleme: 25.06.2018 - 09:28
 

SERGINHO’YA LAZİO KANCASI

Teleset Mobilya Akhisarspor ile sözleşmesi biten Brezilyalı oyuncu Serginho,ailevi sebepleri öne sürerek Yeşil siyahlılarla sözleşme yenilemeye yanaşmıyor.Ülkesine dönme planları yapan Serginho için bir iddiaya göre de oyuncununİtalyan ekibi Lazioile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.
Akhisarspor’un geçen sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri Arap Körfez Ligi takımlarından Al Wasl Dubai’den transfer ettiği Serginho, yönetime ailevi nedenlerden dolayı geri dönmeyeceğini bildirdi. Yeşil-siyahlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Serginho’ya İtalya’nın köklü kulüplerinden Lazio’nun talip olduğu ve oyuncunun İtalyan ekibine imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.31 yaşındaki tecrübeli orta saha geçen sezon Teleset Mobilya Akhisarspor’dalig ve kupada toplam 26 müsabakada 5 gol atma başarısını gösterdi. Başarılı oyuncu daha önce ülkesi Brezilya’da AtleticoMineiro, CRB, Criciuma, Vasco da Gama, SportRecife takımlarında oynamıştı. Kariyerinde 282 karşılaşmada 16 gol atma başarısını gösteren Brezilyalı futbolcu,takımının Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. MENEMENLİ ALBERK GÜNDEME ALINDI TFF 2. Lig’in İzmirli ekiplerinden Menemen Belediyespor’un genç oyuncusu Alberk Koç’a, Hollanda ekibi Feyenoord’un ardından Teleset Mobilya Akhisarspor’un da talip olduğu öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekibin milli oyuncusu Ömer Bayram, Trabzonspor’un transfer listesinde yer alırken;Akigo, Ömer Bayram’ın takımdan gitmesi durumunda sarı-lacivertli ekibin 21 yaşındaki genç yeteneğini kadrosuna katmayı planlıyor. Manisaspor altyapısından yetişen oyuncu, kariyerinde şu ana kadar 67 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Akhisarspor yönetiminin sol ayağını iyi kullanan oyuncuyu uzun süreden beri takip ettirdiği ve Menemen Belediyespor ile önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.Feyenoord kulübünün görüşmeye davet ettiği oyuncu için İzmir ekibinin henüz bonservis ücreti belirlemediği öğrenildi. Menemen yönetimi, “Hem kulübümüzün hem de futbolcumuzun menfaati doğrultusunda gereken yapılacaktır” açıklamasını yaptı. Alberk Koç, geride bıraktığımız sezon şampiyonluğa oynayan takımında bütün kulvarlarda toplam 16 maçta görev yaptı ve 1 de gol kaydetti.
Teleset Mobilya Akhisarspor ile sözleşmesi biten Brezilyalı oyuncu Serginho,ailevi sebepleri öne sürerek Yeşil siyahlılarla sözleşme yenilemeye yanaşmıyor.Ülkesine dönme planları yapan Serginho için bir iddiaya göre de oyuncununİtalyan ekibi Lazioile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi.

Akhisarspor’un geçen sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri Arap Körfez Ligi takımlarından Al Wasl Dubai’den transfer ettiği Serginho, yönetime ailevi nedenlerden dolayı geri dönmeyeceğini bildirdi. Yeşil-siyahlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Serginho’ya İtalya’nın köklü kulüplerinden Lazio’nun talip olduğu ve oyuncunun İtalyan ekibine imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.31 yaşındaki tecrübeli orta saha geçen sezon Teleset Mobilya Akhisarspor’dalig ve kupada toplam 26 müsabakada 5 gol atma başarısını gösterdi. Başarılı oyuncu daha önce ülkesi Brezilya’da AtleticoMineiro, CRB, Criciuma, Vasco da Gama, SportRecife takımlarında oynamıştı. Kariyerinde 282 karşılaşmada 16 gol atma başarısını gösteren Brezilyalı futbolcu,takımının Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı.

MENEMENLİ ALBERK GÜNDEME ALINDI

TFF 2. Lig’in İzmirli ekiplerinden Menemen Belediyespor’un genç oyuncusu Alberk Koç’a, Hollanda ekibi Feyenoord’un ardından Teleset Mobilya Akhisarspor’un da talip olduğu öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekibin milli oyuncusu Ömer Bayram, Trabzonspor’un transfer listesinde yer alırken;Akigo, Ömer Bayram’ın takımdan gitmesi durumunda sarı-lacivertli ekibin 21 yaşındaki genç yeteneğini kadrosuna katmayı planlıyor. Manisaspor altyapısından yetişen oyuncu, kariyerinde şu ana kadar 67 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Akhisarspor yönetiminin sol ayağını iyi kullanan oyuncuyu uzun süreden beri takip ettirdiği ve Menemen Belediyespor ile önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.Feyenoord kulübünün görüşmeye davet ettiği oyuncu için İzmir ekibinin henüz bonservis ücreti belirlemediği öğrenildi. Menemen yönetimi, “Hem kulübümüzün hem de futbolcumuzun menfaati doğrultusunda gereken yapılacaktır” açıklamasını yaptı. Alberk Koç, geride bıraktığımız sezon şampiyonluğa oynayan takımında bütün kulvarlarda toplam 16 maçta görev yaptı ve 1 de gol kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.