SIRADAKİ GELSİN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2017 - 14:24, Güncelleme: 12.11.2017 - 14:24
 

SIRADAKİ GELSİN

SIRADAKİ RAKİP GELSİN! (Başlık)  TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden lider Manisa Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor'u Ali Öztürk, Ufukhan Bayraktar ve Alper Sürücü'nün golleriyle 3-0 mağlup ederek üst üste 9.galibiyetini aldı. Yeşil beyazlı takım ligdeki puanını 29'a çıkardı. ×Karşılaşmaya adeta fırtına gibi başlayan ve ilk dakikada Alper ile çok net bir fırsattan yararlanamayan Büyükşehir aradığı golü 4. dakikada buldu. × Ufukhan'ın kendi yarı sahasından gönderdiği topta savunmanın arkasına sarkan Kaptan Ali Öztürk kalecinin öne çıktığını gördü ve enfes bir aşırtma ile takımını öne geçirdi. (1-0)  ×Golden sonra ataklarını sıklaştıran  Büyükşehir, dakikalar 14'ü gösterdiğinde farkı ikiye çıkaran golü attı.  ×Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda bu kez roller değişti ve Ali'nin kafayla indirdiği topu arka direkte tamamlayan Ufukhan skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden sonra oyunda dengeyi kuran Bergama  32.dakikada farkı bire indirmeye çok yaklaştı fakat Mehmet topu çizgiden çıkardı. × 41.dakikada ise Ulaş'ın vuruşunda önce direk ardından kaleci Yusuf, Bergamalı oyunculara gol izni vermedi ve devre arasına Manisa BŞB.'nin 2-0 üstünlüğüyle girildi. İKİNCİ YARI; × İkinci yarıya da ilk yarıya olduğu gibi çok hızlı başlayan Manisa BŞB.'de 49.dakikada Mehmet'in ortasında İsmail'in kafa vuruşu direğe takıldı. ×55.dakikada ise Umut'un uzaktan sert şutu çok az farkla auta gitti. × Dakikalar 58'i gösterdiğinde ise Manisa BŞB.'nin farkı artırma çabaları sonuç verdi. Rakip yarı sahanın ortasında Kaptan Ali'nin takımına kazandırdığı serbest vuruşta topun başına geçen Kürşat'ın güzel ortasına harika bir zamanlamayla yükselip kafayı vuran Alper takımını iyice rahatlattı ve farkı üçe çıkardı. (3-0)  ×Bu golden sonra oyundan tamamen kopan Bergama Bld. karşısında çok rahat pas yapan ve oyunu kontrolü altında tutan Manisa BŞB. rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi ve maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildi. Bu sonuçla üst üste 9.galibiyetini alan Levent Devrim'in oyuncuları puanını 29'a çıkardı ve en yakın rakibi Düzcespor'un 7 puan önünde liderliğini sürdürdü.
SIRADAKİ RAKİP GELSİN! (Başlık) 

TFF 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden lider Manisa Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor'u Ali Öztürk, Ufukhan Bayraktar ve Alper Sürücü'nün golleriyle 3-0 mağlup ederek üst üste 9.galibiyetini aldı. Yeşil beyazlı takım ligdeki puanını 29'a çıkardı.


×Karşılaşmaya adeta fırtına gibi başlayan ve ilk dakikada Alper ile çok net bir fırsattan yararlanamayan Büyükşehir aradığı golü 4. dakikada buldu.

× Ufukhan'ın kendi yarı sahasından gönderdiği topta savunmanın arkasına sarkan Kaptan Ali Öztürk kalecinin öne çıktığını gördü ve enfes bir aşırtma ile takımını öne geçirdi. (1-0) 

×Golden sonra ataklarını sıklaştıran  Büyükşehir, dakikalar 14'ü gösterdiğinde farkı ikiye çıkaran golü attı. 

×Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda bu kez roller değişti ve Ali'nin kafayla indirdiği topu arka direkte tamamlayan Ufukhan skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden sonra oyunda dengeyi kuran Bergama  32.dakikada farkı bire indirmeye çok yaklaştı fakat Mehmet topu çizgiden çıkardı.

× 41.dakikada ise Ulaş'ın vuruşunda önce direk ardından kaleci Yusuf, Bergamalı oyunculara gol izni vermedi ve devre arasına Manisa BŞB.'nin 2-0 üstünlüğüyle girildi.

İKİNCİ YARI;
× İkinci yarıya da ilk yarıya olduğu gibi çok hızlı başlayan Manisa BŞB.'de 49.dakikada Mehmet'in ortasında İsmail'in kafa vuruşu direğe takıldı.

×55.dakikada ise Umut'un uzaktan sert şutu çok az farkla auta gitti.

× Dakikalar 58'i gösterdiğinde ise Manisa BŞB.'nin farkı artırma çabaları sonuç verdi. Rakip yarı sahanın ortasında Kaptan Ali'nin takımına kazandırdığı serbest vuruşta topun başına geçen Kürşat'ın güzel ortasına harika bir zamanlamayla yükselip kafayı vuran Alper takımını iyice rahatlattı ve farkı üçe çıkardı. (3-0) 

×Bu golden sonra oyundan tamamen kopan Bergama Bld. karşısında çok rahat pas yapan ve oyunu kontrolü altında tutan Manisa BŞB. rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi ve maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildi. Bu sonuçla üst üste 9.galibiyetini alan Levent Devrim'in oyuncuları puanını 29'a çıkardı ve en yakın rakibi Düzcespor'un 7 puan önünde liderliğini sürdürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Cezmi karakelle
(14.11.2017 13:34 - #721)
Manisa belediyesinin anketinde.Şehir otobüslerinin yeşil olması için Manisa belediye sitesindeki ankete katılıp yeşil rengi seçelim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.