SOMA'DA 23. KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2016 - 09:53, Güncelleme: 31.03.2016 - 09:53
 

SOMA'DA 23. KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası, TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanan İmbat A.Ş.-Yuta Çalışkan ve ELİ (1)-ELİ (3) karşılaşmaları ile başladı.
 Turnuvanın açılışına Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, ELİ Müessesesi Müdür Yardımcısı Süleyman Altıparmak, TEİAŞ Eğitim Merkezi Müdürü Hayrullah Saraç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Yündem, SGK İlçe Müdürü Cemal Bülbül, Ziraat Odası Başkanı Emin Benli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay ve çok sayıda futbolsever katıldı. JANDARMA ve GAZİLER GÖSTERİ MAÇI YAPTI Turnuvanın açılış maçından önce Soma Jandarma ve Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği gösteri maçı yaptı. Her iki takımın sergilediği pozitif futbol seyredenlere keyif verdi. Karşılaşmayı Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Süleyman ve Mehmet’in attığı gollerle 2-1 kazandı. İMBAT A.Ş.: 7- YUTA ÇALIŞKAN: 0 Turnuvanın ilk karşılaşması Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin ortak vuruşu ile B-grubunda mücadele eden İmbat A.Ş. ve Yuta Çalışkan takımları arasında gerçekleşti. Güç dengelerinin İmbat takımından yana olduğu karşılaşmayı İmbat farklı kazandı. Karşılaşmada rakibi ile kafa kafaya çarpışan Mustafa Ali, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Talihsiz oyuncunun kafasına 5 dikiş atıldığı öğrenilirken İmbat karşılaşmadan 7-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. ELİ (3): 2- ELİ (1): 1 Turnuvanın ikinci karşılaşması A-grubunda yer alan ELİ 1 ve 3 takımları arasında gerçekleşti. ELİ (3) takımı Ertuğ Ünlü ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Erhan Durdu’nun golleriyle ELİ (1)’i 2-1 mağlup etti. ELİ (1) adına tek gol Tarkan Bayram’ın kafasından geldi. 
Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası, TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanan İmbat A.Ş.-Yuta Çalışkan ve ELİ (1)-ELİ (3) karşılaşmaları ile başladı.
 Turnuvanın açılışına Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, ELİ Müessesesi Müdür Yardımcısı Süleyman Altıparmak, TEİAŞ Eğitim Merkezi Müdürü Hayrullah Saraç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Yündem, SGK İlçe Müdürü Cemal Bülbül, Ziraat Odası Başkanı Emin Benli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay ve çok sayıda futbolsever katıldı.


JANDARMA ve GAZİLER GÖSTERİ MAÇI YAPTI
Turnuvanın açılış maçından önce Soma Jandarma ve Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği gösteri maçı yaptı. Her iki takımın sergilediği pozitif futbol seyredenlere keyif verdi. Karşılaşmayı Türkiye Gaziler Vakfı Soma Temsilciliği Süleyman ve Mehmet’in attığı gollerle 2-1 kazandı.

İMBAT A.Ş.: 7- YUTA ÇALIŞKAN: 0
Turnuvanın ilk karşılaşması Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin ortak vuruşu ile B-grubunda mücadele eden İmbat A.Ş. ve Yuta Çalışkan takımları arasında gerçekleşti. Güç dengelerinin İmbat takımından yana olduğu karşılaşmayı İmbat farklı kazandı. Karşılaşmada rakibi ile kafa kafaya çarpışan Mustafa Ali, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Talihsiz oyuncunun kafasına 5 dikiş atıldığı öğrenilirken İmbat karşılaşmadan 7-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı.

ELİ (3): 2- ELİ (1): 1
Turnuvanın ikinci karşılaşması A-grubunda yer alan ELİ 1 ve 3 takımları arasında gerçekleşti. ELİ (3) takımı Ertuğ Ünlü ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Erhan Durdu’nun golleriyle ELİ (1)’i 2-1 mağlup etti. ELİ (1) adına tek gol Tarkan Bayram’ın kafasından geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.