SOMA’DA ANLAMLI TURNUVA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 07:52, Güncelleme: 16.05.2018 - 07:52
 

SOMA’DA ANLAMLI TURNUVA

Soma ilçesinde meydana gelen ve 301 maden emekçisinin şehit olduğu maden faciasının 4. yıldönümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda mücadele veren tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalyalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve daire başkanları verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda heyecan sona erdi. Turnuvaya, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Somaspor, Soma Sotes Spor, Soma Zafer Spor ve Soma 301 Karaelmas Spor takımları katıldı. Turnuva öncesinde turnuvaya katılan takımların minik futbolcuları, antrenörleri ile birlikte Soma Belediye Mezarlığı’ndaki Maden Şehitliği’ni ziyaret ederek karanfil bıraktılar ve dua ettiler.Soma Atatürk Stadı’nda saat 13.00 itibariyle başlayan turnuva öncesinde stat önünde de yine pilav hayrı gerçekleştirildi. Turnuva, saat 17.30’da gerçekleştirilecek ödül töreni ile son buldu. 2008 doğumlu futbolcuların mücadele verdiği turnuvada maçlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. ​ TÜM TAKIMLAR ŞAMPİYON İLAN EDİLDİ Manisa Büyükşehir Belediyespor, Somaspor, Soma Sotes Spor, Soma Zafer Spor ve Soma 301 Karaelmas Spor takımlarının katıldığı Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Geleceğin yıldız adaylarının buluştuğu bu önemli turnuvada maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalyalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve daire başkanları verdi.Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç: “Maden şehitlerimiz için düzenlediğimiz bu önemli turnuvaya katılım gösterdiğiniz için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün adına hepinize teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bir daha böyle kazaları Türk Milletinin başına getirmesin. Önümüzdeki yıl turnuvamızı daha geniş çapta yapacağız ve önemli kulüpleri bu turnuvaya getireceğiz. İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un destekleriyle daha büyük organizasyonlarda sizlerle bir araya geleceğiz. 13 Mayıs’ı unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.
Soma ilçesinde meydana gelen ve 301 maden emekçisinin şehit olduğu maden faciasının 4. yıldönümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda mücadele veren tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalyalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve daire başkanları verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda heyecan sona erdi. Turnuvaya, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Somaspor, Soma Sotes Spor, Soma Zafer Spor ve Soma 301 Karaelmas Spor takımları katıldı. Turnuva öncesinde turnuvaya katılan takımların minik futbolcuları, antrenörleri ile birlikte Soma Belediye Mezarlığı’ndaki Maden Şehitliği’ni ziyaret ederek karanfil bıraktılar ve dua ettiler.Soma Atatürk Stadı’nda saat 13.00 itibariyle başlayan turnuva öncesinde stat önünde de yine pilav hayrı gerçekleştirildi. Turnuva, saat 17.30’da gerçekleştirilecek ödül töreni ile son buldu. 2008 doğumlu futbolcuların mücadele verdiği turnuvada maçlar oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti.



TÜM TAKIMLAR ŞAMPİYON İLAN EDİLDİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Somaspor, Soma Sotes Spor, Soma Zafer Spor ve Soma 301 Karaelmas Spor takımlarının katıldığı Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’nda tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Geleceğin yıldız adaylarının buluştuğu bu önemli turnuvada maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalyalarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve daire başkanları verdi.Maden Şehitlerini Anma Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç: “Maden şehitlerimiz için düzenlediğimiz bu önemli turnuvaya katılım gösterdiğiniz için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün adına hepinize teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bir daha böyle kazaları Türk Milletinin başına getirmesin. Önümüzdeki yıl turnuvamızı daha geniş çapta yapacağız ve önemli kulüpleri bu turnuvaya getireceğiz. İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un destekleriyle daha büyük organizasyonlarda sizlerle bir araya geleceğiz. 13 Mayıs’ı unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.