SON 3 HAFTA YÖNETİMİ TEDİRGİN EDİYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2017 - 11:25, Güncelleme: 08.11.2017 - 11:25
 

SON 3 HAFTA YÖNETİMİ TEDİRGİN EDİYOR

Süper Lig’de 6 sezondur Ege Bölgesi’ni temsil eden Akhisarspor’un 3 haftadır yaşadığı tablo, teknik heyet ve yönetimi tedirgin ediyor. 11. Haftada 17 puanla 9. Sırada yer alan Akhisarspor, Pazar günü Altınordu ile hazırlık maçı yapacak.
  Akhisar, bugün 3 günlük iznin ardından çalışmalara başlıyor. Milli maç arasını iyi değerlendirmek ve 12. Haftaya galibiyetle devam etmek isteyen Akhisar’da bugün teknik heyet ve yönetimin durum değerlendirme toplantısı yapacağı bildirildi. OLCAN’IN SÜRECİ HIZLANDI 3 haftadır sakatlığı devam eden Olcan Adın’ın ise milli amaç arasında tedavi süreci hızlandırılarak, Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi. AKHİSAR’I BEKLEYEN MAÇLAR T.M. Akhisarspor, milli maç arası sonrası Beşiktaş ve Göztepe gibi zorlu deplasmanlarda mücadele verecek ve ardından evinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Ligin ilk devresindeki son 3 maçta ise yeşil-siyahlılar Galatasaray’ın konuğu olduktan sonra evinde Kayserispor’u ağırlayacak ve son maçta ise Ankara temsilcisi Osmanlıspor’un konuğu olacak.  
Süper Lig’de 6 sezondur Ege Bölgesi’ni temsil eden Akhisarspor’un 3 haftadır yaşadığı tablo, teknik heyet ve yönetimi tedirgin ediyor. 11. Haftada 17 puanla 9. Sırada yer alan Akhisarspor, Pazar günü Altınordu ile hazırlık maçı yapacak.
 
Akhisar, bugün 3 günlük iznin ardından çalışmalara başlıyor. Milli maç arasını iyi değerlendirmek ve 12. Haftaya galibiyetle devam etmek isteyen Akhisar’da bugün teknik heyet ve yönetimin durum değerlendirme toplantısı yapacağı bildirildi.

OLCAN’IN SÜRECİ HIZLANDI
3 haftadır sakatlığı devam eden Olcan Adın’ın ise milli amaç arasında tedavi süreci hızlandırılarak, Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

AKHİSAR’I BEKLEYEN MAÇLAR
T.M. Akhisarspor, milli maç arası sonrası Beşiktaş ve Göztepe gibi zorlu deplasmanlarda mücadele verecek ve ardından evinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Ligin ilk devresindeki son 3 maçta ise yeşil-siyahlılar Galatasaray’ın konuğu olduktan sonra evinde Kayserispor’u ağırlayacak ve son maçta ise Ankara temsilcisi Osmanlıspor’un konuğu olacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.