SONER AYDOĞDU BAŞAKŞEHİR’DE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 07:39, Güncelleme: 12.06.2018 - 07:39
 

SONER AYDOĞDU BAŞAKŞEHİR’DE

Süper Lig iddialı takımlarından MedipolBaşakşehir, Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu konuşulan Teleset Mobilya Akhisarsporlu Soner Aydoğdu’yu kadrosuna kattı. Geride bıraktığımız sezonda Akigo ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Soner’in sözleşmesi Mayıs ayı sonunda sona ermişti.
Geride bıraktığımız sezon son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren ve ligi 3. sırada bitiren MedipolBaşakşehir, transfere erken başladı.  İstanbul ekibi, Galatasaray, Bursaspor ve Göztepe gibi takımların da transfer listesinde olduğu konuşulan Teleset Mobilya Akhisarsporlu Soner Aydoğdu’yu kadrosuna kattı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen 27 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansın ardından Trabzonspor’a imza atmıştı.  Trabzonspor’da beklentilerin altında kalınca Akhisarspor’a transfer olan ve başarılı bir grafik çizerek Milli Takıma kadar yükselen Soner, Ege ekibinde 85 maça çıktı ve 11 gol kaydetti. Sözleşmesi Mayıs ayı sonunda sona eren Soner, Akigoların yeni sözleşme teklifine olumlu yaklaşmamıştı. Böylece bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştiren Başakşehir, başarılı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Yeşil siyahlı forma ile 28’i lig olmak üzere toplam 35 resmi maça çıkan Soner, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Gösterdiği performansla yeniden büyük takımların radarına giren 27 yaşındaki oyuncu, takımının Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi bileti almasında da büyük rol oynamıştı. SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ Teleset Mobilya Akhisarspor’da 2,5 yıl forma giyen ve yeni sezon öncesi MedipolBaşakşehir ile anlaşarak yeşil-siyahlı kulüple yollarını ayıran Soner Aydoğdu, yaptığı paylaşımla Akhisarspor camiasınahem teşekkür hem de veda etti. Başarılı oyuncu yaptığı paylaşımda: “Dolu dolu geçirmiş olduğum, Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak nasip olduğu 2,5 sezonun ardından yeni bir yola adım attım. Bu süre zarfı içinde Akhisarspor camiasına, Sayın Başkanımıza, yönetim kurulumuza, personelimize ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, varsa hakkım helal olsun. Tekrar görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın…” ifadelerini kullandı.  
Süper Lig iddialı takımlarından MedipolBaşakşehir, Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu konuşulan Teleset Mobilya Akhisarsporlu Soner Aydoğdu’yu kadrosuna kattı. Geride bıraktığımız sezonda Akigo ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Soner’in sözleşmesi Mayıs ayı sonunda sona ermişti.
Geride bıraktığımız sezon son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren ve ligi 3. sırada bitiren MedipolBaşakşehir, transfere erken başladı.  İstanbul ekibi, Galatasaray, Bursaspor ve Göztepe gibi takımların da transfer listesinde olduğu konuşulan Teleset Mobilya Akhisarsporlu Soner Aydoğdu’yu kadrosuna kattı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen 27 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansın ardından Trabzonspor’a imza atmıştı.  Trabzonspor’da beklentilerin altında kalınca Akhisarspor’a transfer olan ve başarılı bir grafik çizerek Milli Takıma kadar yükselen Soner, Ege ekibinde 85 maça çıktı ve 11 gol kaydetti. Sözleşmesi Mayıs ayı sonunda sona eren Soner, Akigoların yeni sözleşme teklifine olumlu yaklaşmamıştı. Böylece bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştiren Başakşehir, başarılı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Yeşil siyahlı forma ile 28’i lig olmak üzere toplam 35 resmi maça çıkan Soner, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Gösterdiği performansla yeniden büyük takımların radarına giren 27 yaşındaki oyuncu, takımının Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi bileti almasında da büyük rol oynamıştı.
SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ
Teleset Mobilya Akhisarspor’da 2,5 yıl forma giyen ve yeni sezon öncesi MedipolBaşakşehir ile anlaşarak yeşil-siyahlı kulüple yollarını ayıran Soner Aydoğdu, yaptığı paylaşımla Akhisarspor camiasınahem teşekkür hem de veda etti. Başarılı oyuncu yaptığı paylaşımda: “Dolu dolu geçirmiş olduğum, Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak nasip olduğu 2,5 sezonun ardından yeni bir yola adım attım. Bu süre zarfı içinde Akhisarspor camiasına, Sayın Başkanımıza, yönetim kurulumuza, personelimize ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, varsa hakkım helal olsun. Tekrar görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın…” ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.