SPİL BAHAR KUPASI BAŞLIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2016 - 12:50, Güncelleme: 31.05.2016 - 12:50
 

SPİL BAHAR KUPASI BAŞLIYOR

Manisa Tenis Dağcılık bu sezon turnuvalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mesir Cup İle Manisa’ya bir çok oyuncuyu getiren ve yaptığı turnuvalar ile ses getiren Tenis Dağcılık Spil kupası ile beraber 80 oyuncuyu Manisa’ya getiriyor.
 Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel Spil Bahar Kupasının heyecanı içinde olduklarını ve Final Maçlarının ETV yayınlanacak olmasından mutlu olduklarını belirtti. 30 Mayıs 5 Haziran Tarihlerinde Tenis Dağcılık spor kulübünde oynanacak olan turnuvanın hem Manisa turizm açısından hem de kulüp adına önemli bir faaliyet olduğunu belirten Yüksel “  Spil Bahar Kupası 30 Mayıs 05 Haziran tarihleri arasında 80 sporcunun katılımıyla Manisa tenis dağcılık spor Kulübü Toprak kortlarında gerçekleştirilecek.   Manisa, İzmir, Balıkesir, Denizli, Aydın, İstanbul ve Adana illerinden toplam 80 oyuncunun Katılmış olduğu bu turnuva da Manisa da bugüne kadar yapılmış turnuvalar içerisinde en çok oyuncu sayısına Spil Bahar kupasın da rastlandı.  Manisa’dan 17 sporcunun katılması bizim açımızdan  sevindirici bir gelişme yaşanmış oldu. Bu yıl Manisa Tenis Dağcılıktaki 3 turnuvayı gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Kurslarımız aktif olarak devam edecek, yaklaşık 150 kursiyer ile yaz boyunca derslerimiz devam edip yaz boyunca faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Federasyonda tenise başlama yaşı 6 olarak belirtilmiş olup biz de Manisa Tenis Dağcılık olarak 5 yaşında ki öğrencimiz olup bu spora gönül vermiş durumdalar.  Bu sezon içerisinde Spor Tırmanış olan duvarımızı etkin hale getirmek istiyoruz. Genel anlamda orada ders verip hem eğitimi arttırmak hem de Manisa’lı vatandaşlarımızı o spora karşı teşvik etmek amacındayız. Spor Tırmanış, Küçük yaştaki çocukların denge, koordinasyon ve motor becerilerini sağlıyor”dedi. 
Manisa Tenis Dağcılık bu sezon turnuvalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mesir Cup İle Manisa’ya bir çok oyuncuyu getiren ve yaptığı turnuvalar ile ses getiren Tenis Dağcılık Spil kupası ile beraber 80 oyuncuyu Manisa’ya getiriyor.
 Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel Spil Bahar Kupasının heyecanı içinde olduklarını ve Final Maçlarının ETV yayınlanacak olmasından mutlu olduklarını belirtti.

30 Mayıs 5 Haziran Tarihlerinde Tenis Dağcılık spor kulübünde oynanacak olan turnuvanın hem Manisa turizm açısından hem de kulüp adına önemli bir faaliyet olduğunu belirten Yüksel “  Spil Bahar Kupası 30 Mayıs 05 Haziran tarihleri arasında 80 sporcunun katılımıyla Manisa tenis dağcılık spor Kulübü Toprak kortlarında gerçekleştirilecek.   Manisa, İzmir, Balıkesir, Denizli, Aydın, İstanbul ve Adana illerinden toplam 80 oyuncunun Katılmış olduğu bu turnuva da Manisa da bugüne kadar yapılmış turnuvalar içerisinde en çok oyuncu sayısına Spil Bahar kupasın da rastlandı.  Manisa’dan 17 sporcunun katılması bizim açımızdan  sevindirici bir gelişme yaşanmış oldu. Bu yıl Manisa Tenis Dağcılıktaki 3 turnuvayı gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Kurslarımız aktif olarak devam edecek, yaklaşık 150 kursiyer ile yaz boyunca derslerimiz devam edip yaz boyunca faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Federasyonda tenise başlama yaşı 6 olarak belirtilmiş olup biz de Manisa Tenis Dağcılık olarak 5 yaşında ki öğrencimiz olup bu spora gönül vermiş durumdalar.  Bu sezon içerisinde Spor Tırmanış olan duvarımızı etkin hale getirmek istiyoruz. Genel anlamda orada ders verip hem eğitimi arttırmak hem de Manisa’lı vatandaşlarımızı o spora karşı teşvik etmek amacındayız. Spor Tırmanış, Küçük yaştaki çocukların denge, koordinasyon ve motor becerilerini sağlıyor”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.