Spor Toto Akhisar Stadyumu'ndaki kombine biletler satışa çıkıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2018 - 15:53, Güncelleme: 22.01.2018 - 15:53
 

Spor Toto Akhisar Stadyumu'ndaki kombine biletler satışa çıkıyor

Teleset Mobilya Akhisarspor’un ligin ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'ndaki bilet ve kombine fiyatları belli oldu. Kombineler 23 Ocak Salı günü saat 14.00’da satışa çıkacak. 
T.M. Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun kombine satışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Stadımızı Antalyaspor maçı ile açıyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Salı günü saat 14.00 itibariyle yeni stadımızda kombine satışlarımız başlıyor. Manisa’da sezon başında alınmış olan kombinelerin tamamı bugün itibariyle hepsi yeni stadyuma taşındı. Salı günü saat 14.00’den itibaren yeni satışlar başlayacak. Ama Maraton tribünde 2 bin 770 tane kombine satıldı Manisa stadında. Şu anki kapasitede 426 tane koltuğumuz satışa çıkacak. Güney kale arkasında çıkan koltuk sayısı 2 bin 500 tane olacak. Batı kapalıda 2 bin 600 koltuk satışa çıkacak. Kombineler yarım sezonluk geçerli olacak. İçeride oynayacağımız 4 büyük maç ve kupa maçları da dahil olacak” şeklinde konuştu. "2 adet engelli girişi mevcut" Stattaki engelli girişleri hakkında da bilgi veren Acar, “2 adet engelli girişi kapımız var. Çoğunluk olarak güney kale arkasından giriş yapabilecekler. Bir tanesi dolduğu takdirde batı kapalının sol tarafından giriş yapabilecekler. Yerleri ve koltukları hazır, toplamda 70 engelli girişi hazırlandı” ifadelerini kullandı. "1 tane kombine almak 5 dakika sürüyor" Acar, taraftarın kombine almak için interneti tercih etmeleri gerektiğini söyleyerek, "Kapalı spor salonunun olduğu yerde tek Passolig gişemiz var. Taraftarlarımız passo.com.tr’den alım yaparsa toplamda 1 tane kombine almak 5 dakika sürüyor. Yoğunluk yaşanmaması için interneti tercih etmeleri daha iyi olur. Maç günü stat çevresinde bilet satışı olacak" dedi. "VİP tribünü toplu satışa açık" VİP tribünü ile ilgili açıklamalarda bulunan Acar, şu bilgileri verdi:  "Bizim VİP dediğimiz 120 adet koltuğumuz var. Orayı satışa açmadık. Ama oradan toplu alım yapmak isteyen varsa yönetim kurulumuza ulaşıp toplu halde oranın satışını sağlayabiliriz.".
Teleset Mobilya Akhisarspor’un ligin ikinci yarısında maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'ndaki bilet ve kombine fiyatları belli oldu. Kombineler 23 Ocak Salı günü saat 14.00’da satışa çıkacak. 

T.M. Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun kombine satışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Stadımızı Antalyaspor maçı ile açıyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Salı günü saat 14.00 itibariyle yeni stadımızda kombine satışlarımız başlıyor. Manisa’da sezon başında alınmış olan kombinelerin tamamı bugün itibariyle hepsi yeni stadyuma taşındı. Salı günü saat 14.00’den itibaren yeni satışlar başlayacak. Ama Maraton tribünde 2 bin 770 tane kombine satıldı Manisa stadında. Şu anki kapasitede 426 tane koltuğumuz satışa çıkacak. Güney kale arkasında çıkan koltuk sayısı 2 bin 500 tane olacak. Batı kapalıda 2 bin 600 koltuk satışa çıkacak. Kombineler yarım sezonluk geçerli olacak. İçeride oynayacağımız 4 büyük maç ve kupa maçları da dahil olacak” şeklinde konuştu.

"2 adet engelli girişi mevcut"
Stattaki engelli girişleri hakkında da bilgi veren Acar, “2 adet engelli girişi kapımız var. Çoğunluk olarak güney kale arkasından giriş yapabilecekler. Bir tanesi dolduğu takdirde batı kapalının sol tarafından giriş yapabilecekler. Yerleri ve koltukları hazır, toplamda 70 engelli girişi hazırlandı” ifadelerini kullandı.



"1 tane kombine almak 5 dakika sürüyor"
Acar, taraftarın kombine almak için interneti tercih etmeleri gerektiğini söyleyerek, "Kapalı spor salonunun olduğu yerde tek Passolig gişemiz var. Taraftarlarımız passo.com.tr’den alım yaparsa toplamda 1 tane kombine almak 5 dakika sürüyor. Yoğunluk yaşanmaması için interneti tercih etmeleri daha iyi olur. Maç günü stat çevresinde bilet satışı olacak" dedi.

"VİP tribünü toplu satışa açık"
VİP tribünü ile ilgili açıklamalarda bulunan Acar, şu bilgileri verdi: 
"Bizim VİP dediğimiz 120 adet koltuğumuz var. Orayı satışa açmadık. Ama oradan toplu alım yapmak isteyen varsa yönetim kurulumuza ulaşıp toplu halde oranın satışını sağlayabiliriz.".
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.