SULTANLAR EMİN ADIMLARLA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 14:13, Güncelleme: 23.03.2015 - 14:13
 

SULTANLAR EMİN ADIMLARLA

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligdeki başarılı grafiğini yarı final müsabakalarında da sürdürdü. Yarı final grubunda oynadığı 3 karşılaşmayı da kayıpsız atlatan Büyükşehir’in Sultanları, 2. lige yükselmek için final müsabakalarını oynamaya hak kazandı.
 Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, normal sezonu 2. sırada tamamlayarak, yarı final müsabakaları oynamaya hak kazandı. 19-20-21 Mart tarihlerinde Kocaeli’de gerçekleşen yarı final gruplarında rakipleriyle karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, üç maçta sadece 1 set vererek, final grubundaki rakiplerine gözdağı verdi. Sırasıyla, Samsun 19 Mayıs Gençlik Spor’u 3-0, İstanbul Arma Yaşam Gençlik Spor’u 3-0, İstanbul Bahçelievler Spor Kulübünü de 3-1’lik skorlarla geçen Büyükşehir’in Sultanları, ligde olduğu gibi yarı finalde de yoluna doludizgin devam etti. FİNALLER NİĞDE’DE OYNANACAK Yarı finallerde aldıkları başarılı sonuçları final grubunda da devam ettireceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Başarılı bir sezonun ardından, play-off müsabakalarında da istediğimiz sonucu elde ettik. Final grubundaki maçlarımızda da bu istatistiğimizi sürdürerek, 2. lige yükseleceğimize inanıyoruz” dedi. 29 Mart Pazar günü başlayacak olan final müsabakalarını Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Niğde’de oynayacağı belirtildi. BAŞKAN’A ŞAMPİYONLUKLA DÖNECEĞİZ Manisa Büyükşehir Belediyespor’un mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk hedeflediğini belirten Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün spora ve sporculara Dinamobet olan desteği yadsınamaz. İnşallah final müsabakalarının sonunda kendisine şampiyonluk kupasıyla dönmek istiyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligdeki başarılı grafiğini yarı final müsabakalarında da sürdürdü. Yarı final grubunda oynadığı 3 karşılaşmayı da kayıpsız atlatan Büyükşehir’in Sultanları, 2. lige yükselmek için final müsabakalarını oynamaya hak kazandı.
 Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, normal sezonu 2. sırada tamamlayarak, yarı final müsabakaları oynamaya hak kazandı. 19-20-21 Mart tarihlerinde Kocaeli’de gerçekleşen yarı final gruplarında rakipleriyle karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, üç maçta sadece 1 set vererek, final grubundaki rakiplerine gözdağı verdi. Sırasıyla, Samsun 19 Mayıs Gençlik Spor’u 3-0, İstanbul Arma Yaşam Gençlik Spor’u 3-0, İstanbul Bahçelievler Spor Kulübünü de 3-1’lik skorlarla geçen Büyükşehir’in Sultanları, ligde olduğu gibi yarı finalde de yoluna doludizgin devam etti.
FİNALLER NİĞDE’DE OYNANACAK

Yarı finallerde aldıkları başarılı sonuçları final grubunda da devam ettireceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Başarılı bir sezonun ardından, play-off müsabakalarında da istediğimiz sonucu elde ettik. Final grubundaki maçlarımızda da bu istatistiğimizi sürdürerek, 2. lige yükseleceğimize inanıyoruz” dedi. 29 Mart Pazar günü başlayacak olan final müsabakalarını Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Niğde’de oynayacağı belirtildi.
BAŞKAN’A ŞAMPİYONLUKLA DÖNECEĞİZ
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk hedeflediğini belirten Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün spora ve sporculara Dinamobet olan desteği yadsınamaz. İnşallah final müsabakalarının sonunda kendisine şampiyonluk kupasıyla dönmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.