TARZAN BAKTI; ARSLAN 4'LEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2012 - 11:24, Güncelleme: 09.04.2012 - 11:24
 

TARZAN BAKTI; ARSLAN 4'LEDİ

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçı olan Manisaspor Galatasaray müsabakasında Siyah-beyazlılar rakibi karşısında ağır bir yenilgiyle lige veda etti
 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Manisaspor hızlı başladı. Henüz maçın 6. dakikasında Isaac'in ceza sahası içerisindeki vuruşunda kaleci Muslera topu elleriyle kontrol etti. Bu dakikadan sonra lider Galatasaray’ın atakları sıklaştı. 13.dakikada Elmander'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi. 39.dakikada ise Manisaspor'da Yiğit İncedemir rakibi Semih'e yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya lider Galatasaray golle başladı. İkinci yarının hemen başında Akaminko'nun ceza sahası içerisinde Aydın'a yaptığı harekete hakem Mariobet penaltı kararı verdi. Selçuk'un kullandığı penaltı vuruşunda top filelerle buluştu. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip Manisaspor kendi sahasına kapandı. 77. dakikada eski Manisasporlu Selçuk İnan ve 86. dakikada Galatasaray kalecisi Muslera takımının 4. golünü kaydetti. Yiğit yine kızardı! Bu sezon Galatasaray maçına kadar 15 sarı ve 1 kırmızı kart gören Yiğit İncedemir, bu sezon takımını ikinci kez yine Sarı-kırmızılı takım karşısında eksik bıraktı. Karşılaşmanın 39.dakikasında Manisaspor'da Yiğit İncedemir rakibi Semih'e yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Yiğit İncedemir, ligin ilk devresinde 21 Aralık 2011'de Türk Telekom Arena'daki Galatasaray maçında kırmızı kart görmüştü.    
Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçı olan Manisaspor Galatasaray müsabakasında Siyah-beyazlılar rakibi karşısında ağır bir yenilgiyle lige veda etti
 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Manisaspor hızlı başladı. Henüz maçın 6. dakikasında Isaac'in ceza sahası içerisindeki vuruşunda kaleci Muslera topu elleriyle kontrol etti. Bu dakikadan sonra lider Galatasaray’ın atakları sıklaştı. 13.dakikada Elmander'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

39.dakikada ise Manisaspor'da Yiğit İncedemir rakibi Semih'e yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya lider Galatasaray golle başladı. İkinci yarının hemen başında Akaminko'nun ceza sahası içerisinde Aydın'a yaptığı harekete hakem Mariobet penaltı kararı verdi. Selçuk'un kullandığı penaltı vuruşunda top filelerle buluştu. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip Manisaspor kendi sahasına kapandı. 77. dakikada eski Manisasporlu Selçuk İnan ve 86. dakikada Galatasaray kalecisi Muslera takımının 4. golünü kaydetti.

Yiğit yine kızardı!

Bu sezon Galatasaray maçına kadar 15 sarı ve 1 kırmızı kart gören Yiğit İncedemir, bu sezon takımını ikinci kez yine Sarı-kırmızılı takım karşısında eksik bıraktı. Karşılaşmanın 39.dakikasında Manisaspor'da Yiğit İncedemir rakibi Semih'e yaptığı müdahale sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Yiğit İncedemir, ligin ilk devresinde 21 Aralık 2011'de Türk Telekom Arena'daki Galatasaray maçında kırmızı kart görmüştü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.