TARZAN MOTOSİKLET'TEN TANRIVERDİ'YE TEŞEKKÜR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2012 - 19:35, Güncelleme: 03.05.2012 - 19:35
 

TARZAN MOTOSİKLET'TEN TANRIVERDİ'YE TEŞEKKÜR

Tarzan Motosiklet Spor Kulübü yönetimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ’yi kulübe vermiş olduğu katkı ve destekten dolayı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu
 Türkiye Motosiklet Federasyonu'na bağlı olarak Ocak ayında kurulan Tarzan Motosiklet Spor Kulübü'nün Başkanı Rukiye Yaver ve yönetim kurulu üyeleri, Gökhan Yaver, Zeki Eryılmaz, Nursel Danacı ve yurtdışında yarışan sporcular Furkan Eryılmaz ile Gökhan Yaver AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’yi makamında ziyaret etti. Manisa için yarıştım” Ziyarette Yunanistan’dan aldığı 3.lük ödülüyle ülkemizi temsil eden Furkan Eryılmaz  Tanrıverdi’ye “ Manisa için yarıştım sizin için kazandım ” dedi. Kulüp Başkanı Rukiye Yaver   ise  “ Betxlarge Amacımız Manisamızın Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyurmaktır. Kulüp sporcularından Toprak Rozgatlıoğlu 5-6 Mayıs’ta Almanya’da YAMAHA R6.CUB şampiyonasında yine Kulüp sporcularımızdan Gökhan Yaver ise 26-27 Mayıs’ta Yunanistan’da Motodragta Manisamızı ve ülkemizi temsil edecek. Çok kıymetli onursal Başkanımız olarak size vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkürü borç bilir şükranlarımızı sunarız. İnşallah bundan sonra da sizi mahcup etmeyeceğiz ”sözünü verdi. Her zaman yanınızdayız” Tanrıverdi ise kulübün başarılarının devamını dileyerek, “Her zaman sizin yanınızdayız. Bütün insanların, gençlerimizin, yaş gözetmeksizin sporla daha yakından ilgilenmeleri gerektiğine inanıyorum. Sizin gibi gençlerimizin sayılarının artmasını temenni ediyorum. İnşallah yarışlarda daha büyük başarılar elde edersiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun ”dedi. Rukiye Yaver ziyarette Tanrıverdi’ye ahşap el işçiliği ile yapılmış motosikletli plaket ve kulüp bayrağı hediye etti.
Tarzan Motosiklet Spor Kulübü yönetimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ’yi kulübe vermiş olduğu katkı ve destekten dolayı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu
 Türkiye Motosiklet Federasyonu'na bağlı olarak Ocak ayında kurulan Tarzan Motosiklet Spor Kulübü'nün Başkanı Rukiye Yaver ve yönetim kurulu üyeleri, Gökhan Yaver, Zeki Eryılmaz, Nursel Danacı ve yurtdışında yarışan sporcular Furkan Eryılmaz ile Gökhan Yaver AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’yi makamında ziyaret etti.

Manisa için yarıştım”

Ziyarette Yunanistan’dan aldığı 3.lük ödülüyle ülkemizi temsil eden Furkan Eryılmaz  Tanrıverdi’ye “ Manisa için yarıştım sizin için kazandım ” dedi. Kulüp Başkanı Rukiye Yaver   ise  Betxlarge Amacımız Manisamızın Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyurmaktır. Kulüp sporcularından Toprak Rozgatlıoğlu 5-6 Mayıs’ta Almanya’da YAMAHA R6.CUB şampiyonasında yine Kulüp sporcularımızdan Gökhan Yaver ise 26-27 Mayıs’ta Yunanistan’da Motodragta Manisamızı ve ülkemizi temsil edecek. Çok kıymetli onursal Başkanımız olarak size vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkürü borç bilir şükranlarımızı sunarız. İnşallah bundan sonra da sizi mahcup etmeyeceğiz ”sözünü verdi.

Her zaman yanınızdayız”

Tanrıverdi ise kulübün başarılarının devamını dileyerek, “Her zaman sizin yanınızdayız. Bütün insanların, gençlerimizin, yaş gözetmeksizin sporla daha yakından ilgilenmeleri gerektiğine inanıyorum. Sizin gibi gençlerimizin sayılarının artmasını temenni ediyorum. İnşallah yarışlarda daha büyük başarılar elde edersiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun ”dedi. Rukiye Yaver ziyarette Tanrıverdi’ye ahşap el işçiliği ile yapılmış motosikletli plaket ve kulüp bayrağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.