TARZAN ORDU'YU AŞAMADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2012 - 16:01, Güncelleme: 08.01.2012 - 16:01
 

TARZAN ORDU'YU AŞAMADI

Manisaspor 2012 yılındaki ilk puanını Kardeniz temsilcisi karşısında elde etti… Orduspor’un savunma anlayışını abartması hanesine 1 puan ekledi
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Manisaspor, sahasında karşılaştığı Orduspor ile 0-0 berabere kaldı. Tarzanlar, girdiği sayısız gol pozisyonlarını harcadı. Dünyanın en önemli Teknik Direktörleri arasında gösterilen Hector Raul Cuper’in öğrencileri ise Manisaspor karşısında neredeyse 90 dakika kapandı. Niyeti güzel futbol oynayıp sonuca gitmek olan Siyah-beyazlılar’a Karadeniz temsilcisi geçit vermedi her iki ekip de puanları paylaştı Süper Lig’in 2. yarısının 2. maçında Manisaspor’un konuğu Orduspor oldu. Hector Raul Cuper gibi üst düzey bir teknik adamın görev yaptığı Karadeniz temsilcisine karşı Siyah-beyazlılar üstün oyununu neticeye yansıtamadı. Manisaspor’lu taraftarların 90 dakika boyunca takımını desteklediği ve hiç susmadığı maçta, Manisaspor futbol oynamak istedi fakat rakip savunma anlayışını abartarak ikinci devrede neredeyse rakip sahaya bile atak gerçekleştiremedi. Bu sonuçla Manisaspor hanesine 1 puan daha ekledi. Manisaspor 2012’deki ilk puanını ise Orduspor karşısında almayı Jokerbet başardı.  Maçtan dakikalar: Spor Toto Süper Lig'de, Manisaspor ile Orduspor arasındaki karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi İlk Yarı: *12. dakikada Simpson, defansın pasıyla sol kanattan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı. Top az farkla auta çıktı. *19. dakikada Hakan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, topa iyi yükselen Garcia, kafayala vurdu. Top direğin üzerinden auta çıktı. *25. dakikada Nizamettin'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Isaac'in şutunda, top yan ağlarda kaldı. İkinci yarı: *50. dakikada gelişen Orduspor ani atağında Stancu'nun ara pasında topla buluşan Ribeiro'nun şutunda, top kaleci İlker'de kaldı. *58. dakikada gelişen Orduspor atağında, Hakan ceza sahası dışından sert vurdu, top az farkla auta çıktı. *72. dakikada Murat Erdoğan'ın ara pasıyla ceza sahasına hareketlenen Simpson, topu auta gönderdi. Karşılaşmada gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.
Manisaspor 2012 yılındaki ilk puanını Kardeniz temsilcisi karşısında elde etti… Orduspor’un savunma anlayışını abartması hanesine 1 puan ekledi
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Manisaspor, sahasında karşılaştığı Orduspor ile 0-0 berabere kaldı. Tarzanlar, girdiği sayısız gol pozisyonlarını harcadı. Dünyanın en önemli Teknik Direktörleri arasında gösterilen Hector Raul Cuper’in öğrencileri ise Manisaspor karşısında neredeyse 90 dakika kapandı. Niyeti güzel futbol oynayıp sonuca gitmek olan Siyah-beyazlılar’a Karadeniz temsilcisi geçit vermedi her iki ekip de puanları paylaştı

Süper Lig’in 2. yarısının 2. maçında Manisaspor’un konuğu Orduspor oldu. Hector Raul Cuper gibi üst düzey bir teknik adamın görev yaptığı Karadeniz temsilcisine karşı Siyah-beyazlılar üstün oyununu neticeye yansıtamadı. Manisaspor’lu taraftarların 90 dakika boyunca takımını desteklediği ve hiç susmadığı maçta, Manisaspor futbol oynamak istedi fakat rakip savunma anlayışını abartarak ikinci devrede neredeyse rakip sahaya bile atak gerçekleştiremedi. Bu sonuçla Manisaspor hanesine 1 puan daha ekledi. Manisaspor 2012’deki ilk puanını ise Orduspor karşısında almayı Jokerbet başardı.

 Maçtan dakikalar:

Spor Toto Süper Lig'de, Manisaspor ile Orduspor arasındaki karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi

İlk Yarı:

*12. dakikada Simpson, defansın pasıyla sol kanattan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı. Top az farkla auta çıktı.

*19. dakikada Hakan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, topa iyi yükselen Garcia, kafayala vurdu. Top direğin üzerinden auta çıktı.

*25. dakikada Nizamettin'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Isaac'in şutunda, top yan ağlarda kaldı.

İkinci yarı:

*50. dakikada gelişen Orduspor ani atağında Stancu'nun ara pasında topla buluşan Ribeiro'nun şutunda, top kaleci İlker'de kaldı.

*58. dakikada gelişen Orduspor atağında, Hakan ceza sahası dışından sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

*72. dakikada Murat Erdoğan'ın ara pasıyla ceza sahasına hareketlenen Simpson, topu auta gönderdi.

Karşılaşmada gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.