TARZAN SIKI ÇALIŞIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2018 - 06:30, Güncelleme: 14.07.2018 - 06:30
 

TARZAN SIKI ÇALIŞIYOR

Yeni sezon hazırlıklarını genç oyuncularıyla Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde sürdüren TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Manisaspor’da günde çift antrenman yapılıyor ve tempo da her geçen gün artıyor.
Manisaspor yeni sezon hazırlıklarını dün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde saat 18.30’da gerçekleştirdiği akşam antrenmanı ile sürdürdü. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren Siyah beyazlılarda tempo her geçen gün artarken, Teknik Direktör Erkan Aslan genç oyunculara sürekli uyarılarda bulundu. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman 5’e 2 çalışmasının ardından denge çalışması ile devam etti. Daha sonra dar alanda taktiksel oyun çalışması yapan Tarzan, antrenmanı esneme çalışması ile tamamladı. Siyah beyazlılar çalışmalarını bugün yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.Manisaspor’da yoğun ve yorucu geçen antremanlara rağmen yüzler gülüyor. Siyah-beyazlılarda tempo her geçen gün artarken, Teknik Direktör Erkan Aslan oyuncuların adeta pestilini çıkartıyor. Oyunculara adeta komanda eğitimi yaptıran Aslan, oyuncuları taktik çalışmasında ise sert bir dille uyarmaktan geri kalmıyor. YÖNETİM BÜYÜK ÇABA HARCIYOR Öte yandan TFF 2. Lig’e düştükten sonra geçtiğimiz aylarda Tarık Almış Tesisleri’nin içler acısı hali, tesiste yemek çıkmaması, suların akmaması, maaş alamayan kulüp personelinin süresiz izne çıkarılması gibi olumsuz haberlerle gündeme gelen Manisaspor, yeni yönetimle yara sarmaya çalışıyor. Başkan Bülent Baygeldi ve yönetim, göreve geldikten sonra böcek yuvası haline gelen tesisleri ve bakımsızlıktan çimleri sararan antrenman sahasını elden geçirdi. Göreve dönen personele bir miktar ödeme yapılırken, antrenmanların start aldığı hafta başına kadar erzak eksiği tamamlanan mutfakta futbolcular için düzenli yemek çıkmaya başladı. Göreve geldikten sonra takımı küme düşürme ihtimali bulunan eski futbolculardan Makukula’yada bir miktar ödeme yaparak dosyayı erteleyen yönetim, şimdi ise transfer yasağını kaldırmanın yollarını arıyor.  
Yeni sezon hazırlıklarını genç oyuncularıyla Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde sürdüren TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Manisaspor’da günde çift antrenman yapılıyor ve tempo da her geçen gün artıyor.
Manisaspor yeni sezon hazırlıklarını dün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde saat 18.30’da gerçekleştirdiği akşam antrenmanı ile sürdürdü. Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren Siyah beyazlılarda tempo her geçen gün artarken, Teknik Direktör Erkan Aslan genç oyunculara sürekli uyarılarda bulundu. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman 5’e 2 çalışmasının ardından denge çalışması ile devam etti. Daha sonra dar alanda taktiksel oyun çalışması yapan Tarzan, antrenmanı esneme çalışması ile tamamladı. Siyah beyazlılar çalışmalarını bugün yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.Manisaspor’da yoğun ve yorucu geçen antremanlara rağmen yüzler gülüyor. Siyah-beyazlılarda tempo her geçen gün artarken, Teknik Direktör Erkan Aslan oyuncuların adeta pestilini çıkartıyor. Oyunculara adeta komanda eğitimi yaptıran Aslan, oyuncuları taktik çalışmasında ise sert bir dille uyarmaktan geri kalmıyor.





YÖNETİM BÜYÜK ÇABA HARCIYOR
Öte yandan TFF 2. Lig’e düştükten sonra geçtiğimiz aylarda Tarık Almış Tesisleri’nin içler acısı hali, tesiste yemek çıkmaması, suların akmaması, maaş alamayan kulüp personelinin süresiz izne çıkarılması gibi olumsuz haberlerle gündeme gelen Manisaspor, yeni yönetimle yara sarmaya çalışıyor. Başkan Bülent Baygeldi ve yönetim, göreve geldikten sonra böcek yuvası haline gelen tesisleri ve bakımsızlıktan çimleri sararan antrenman sahasını elden geçirdi. Göreve dönen personele bir miktar ödeme yapılırken, antrenmanların start aldığı hafta başına kadar erzak eksiği tamamlanan mutfakta futbolcular için düzenli yemek çıkmaya başladı. Göreve geldikten sonra takımı küme düşürme ihtimali bulunan eski futbolculardan Makukula’yada bir miktar ödeme yaparak dosyayı erteleyen yönetim, şimdi ise transfer yasağını kaldırmanın yollarını arıyor.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.