TARZAN'A 30'LUK TRANSFER

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2012 - 08:25, Güncelleme: 31.01.2012 - 08:25
 

TARZAN'A 30'LUK TRANSFER

Ara transfer döneminde güç kaybeden Manisaspor Brezilyalı Pitbull lakaplı 30 yaşındaki Claudio Mejolaro'yu renklerine bağladı
 Manisaspor, Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen "Pitbull" takma isimli 30 yaşındaki Brezilyalı Claudio Mejolaro’yu transfer etti. Manisaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selami Delan, prensip anlaşmasına vardıkları oyuncunun bugün Manisa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini kaydetti.  Daha önce Gremio, Juventude, Porto, Al Ittihad, Santos, Fluminense, Academica, Rapid Bükreş ve Maritimo takımlarında da forma giyen ''Pitbull'' takma isimli oyuncunun 30 yaşında olduğu öğrenildi. Cladio Mejolaro kimdir? Simpson'ın ayrılmasından sonra hücum bölgesinde ve kanatlarda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekibin, “Pitbull” lakaplı Claudio Mejolaro'yla bu sorunu çözmek istediği öğrenildi. Brezilya'nın Gremio Kulübü'nde futbola başlayan, 2005'ta Porto'ya transfer olan Mejolaro, beş yıllık sözleşmesinin tamamında farklı kulüplerde kiralık oynadı. 30 yaşındaki golcü, 2010'dan beri formasını giydiği Vitoria Setubal'da, 35 maçta 9 gol kaydetti. Makukula'nın yakın arkadaşı olan Mejolaro'nun sıfır bonservisle alındığı ve bugün Manisa'ya gelerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.        
Ara transfer döneminde güç kaybeden Manisaspor Brezilyalı Pitbull lakaplı 30 yaşındaki Claudio Mejolaro'yu renklerine bağladı
 Manisaspor, Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen "Pitbull" takma isimli 30 yaşındaki Brezilyalı Claudio Mejolaro’yu transfer etti. Manisaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selami Delan, prensip anlaşmasına vardıkları oyuncunun bugün Manisa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini kaydetti.  Daha önce Gremio, Juventude, Porto, Al Ittihad, Santos, Fluminense, Academica, Rapid Bükreş ve Maritimo takımlarında da forma giyen ''Pitbull'' takma isimli oyuncunun 30 yaşında olduğu öğrenildi.

Cladio Mejolaro kimdir?

Canlı Bahis class="MsoNormal">Simpson'ın ayrılmasından sonra hücum bölgesinde ve kanatlarda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekibin, “Pitbull” lakaplı Claudio Mejolaro'yla bu sorunu çözmek istediği öğrenildi. Brezilya'nın Gremio Kulübü'nde futbola başlayan, 2005'ta Porto'ya transfer olan Mejolaro, beş yıllık sözleşmesinin tamamında farklı kulüplerde kiralık oynadı. 30 yaşındaki golcü, 2010'dan beri formasını giydiği Vitoria Setubal'da, 35 maçta 9 gol kaydetti. Makukula'nın yakın arkadaşı olan Mejolaro'nun sıfır bonservisle alındığı ve bugün Manisa'ya gelerek 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.