TARZAN’A GENÇLERİNDEN ŞOK!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 09:11, Güncelleme: 17.05.2018 - 09:11
 

TARZAN’A GENÇLERİNDEN ŞOK!

Spor Toto 1. Lig’de yaşadığı maddi kriz yüzünden lige veda eden Manisaspor’da, sıkıntılı süreç artarak devam ederken bir yandan da genç oyuncuların takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Altyapıdan çıkan Ömer Buğdaycı ve Asım Hamzaçebi’nin sözleşmelerini alacaklarına karşılık feshetmesicamiada şok etkisi yarattı.
Sezon başından bu yana yaşadığı maddi sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Grandmedical Manisaspor’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Geride bıraktığımız sezon toplamda 9 puanı silinen, birçok oyuncusu alacaklarını alamadığı için kulüpten ayrılan ve altyapı oyuncularıyla tamamladığı sezonda bitime 5 hafta kala lige veda eden Siyah beyazlılarda sezon sonunda da ayrılıklar devam ediyor. Yeni sezon öncesinde kongreye gitmeye hazırlanan ve 7 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Manisaspor’da sözleşmesi devam eden oyunculardan Asım Hamzaçebi’nin flaş bir hamle yaparak alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. Daha öncede böyle bir girişimde bulunduğu öğrenilen genç oyuncunun, Başkan Gökay Budak ile yaptığı görüşme sonrası bu kararından vazgeçmesine rağmen ayrılığı resmiyete döktüğü öğrenildi. ASIM VE ÖMER’DEN SONRA SIRADA ALPER VAR Alacakları yüzünden sözleşmesini fesheden Asım Hamzaçebi’nin ardından siyah-beyazlılarda Ömer Buğdaycı da alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı sonlandırdı. Manisaspor formasıyla bu sezon 18 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Ömer’in sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyordu. Daha öncede sözleşmesini feshetmek için girişimde bulunduğu ve Başkan Gökay Budak ile görüşerek bu kararından vazgeçen Ömer’in, sözleşmesini feshettiği öğrenildi. Tarzan’a Ömer ve Asım’ın ardından bir şok daforvet oyuncusu Alper Önal’dan geldi. Alacakları için Futbol Federasyonu’na başvurduğu öğrenilen vebu haberi doğrulayan Alper’in, başka takımlarla temasta olduğu ve kısa sürede yeni takımı ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu sezon ligde 18 maçta görev yapan 22 yaşındaki futbolcunun, 9 Haziran’a kadar parası ödenmezse serbest kalacağı bilgisine ulaşıldı.  
Spor Toto 1. Lig’de yaşadığı maddi kriz yüzünden lige veda eden Manisaspor’da, sıkıntılı süreç artarak devam ederken bir yandan da genç oyuncuların takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Altyapıdan çıkan Ömer Buğdaycı ve Asım Hamzaçebi’nin sözleşmelerini alacaklarına karşılık feshetmesicamiada şok etkisi yarattı.
Sezon başından bu yana yaşadığı maddi sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Grandmedical Manisaspor’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Geride bıraktığımız sezon toplamda 9 puanı silinen, birçok oyuncusu alacaklarını alamadığı için kulüpten ayrılan ve altyapı oyuncularıyla tamamladığı sezonda bitime 5 hafta kala lige veda eden Siyah beyazlılarda sezon sonunda da ayrılıklar devam ediyor. Yeni sezon öncesinde kongreye gitmeye hazırlanan ve 7 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Manisaspor’da sözleşmesi devam eden oyunculardan Asım Hamzaçebi’nin flaş bir hamle yaparak alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. Daha öncede böyle bir girişimde bulunduğu öğrenilen genç oyuncunun, Başkan Gökay Budak ile yaptığı görüşme sonrası bu kararından vazgeçmesine rağmen ayrılığı resmiyete döktüğü öğrenildi.

ASIM VE ÖMER’DEN SONRA SIRADA ALPER VAR
Alacakları yüzünden sözleşmesini fesheden Asım Hamzaçebi’nin ardından siyah-beyazlılarda Ömer Buğdaycı da alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı sonlandırdı. Manisaspor formasıyla bu sezon 18 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Ömer’in sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyordu. Daha öncede sözleşmesini feshetmek için girişimde bulunduğu ve Başkan Gökay Budak ile görüşerek bu kararından vazgeçen Ömer’in, sözleşmesini feshettiği öğrenildi. Tarzan’a Ömer ve Asım’ın ardından bir şok daforvet oyuncusu Alper Önal’dan geldi. Alacakları için Futbol Federasyonu’na başvurduğu öğrenilen vebu haberi doğrulayan Alper’in, başka takımlarla temasta olduğu ve kısa sürede yeni takımı ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu sezon ligde 18 maçta görev yapan 22 yaşındaki futbolcunun, 9 Haziran’a kadar parası ödenmezse serbest kalacağı bilgisine ulaşıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.