TARZAN’DA FORMALAR GENÇLERE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2018 - 09:31, Güncelleme: 25.06.2018 - 09:31
 

TARZAN’DA FORMALAR GENÇLERE

İçinde bulunduğu maddi kriz nedeniyle tarihinin en zor günlerini geçiren, yaşanan yönetim değişikliği ve Erkan Aslan’ın teknik adam koltuğuna getirilmesiyle ‘öze dönüş’ projesine başlayan Manisaspor’da gerek transfer yasağı gerekse de maddi imkansızlıklar sebebiyle yeni sezonda forma giyecek futbolcular, altyapı patentli oyuncular olacak.
Ekonomik darboğazın yanı sıra transfer yasaklısı olan Grandmedical Manisaspor’da formalar altyapı patentli futbolculara kaldı. Sözleşmeleri biten ve alacakları yüzünden takımdan ayrılan oyuncular dışında siyah-beyazlı takımda gençler yola devam ediyor.Yönetim, altyapıdan yeni sezon öncesi teknik direktör Erkan Aslan’ın raporu doğrultusunda taze kanlar takviye edecek. Yeni sezon öncesi Manisa ekibinde en az 7-8 gencin hazırlık kampında profesyonel yapılacağı ifade edildi.Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Grandmedical Manisaspor, altyapıdan kadrosuna katacağı oyunları belirlemek için 3 Temmuz’da Tarık Almış Spor Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak. 9 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start vermeyi planlayan siyah-beyazlılar, yapacağı seçmelerde A Takım’da oynamaya uygun olan oyuncuları kadrosuna katıp kampa götürecek.Ayrıca Manisaspor’da yönetim, altyapı tesislerini bakıma alırken bir hamlede zemine geldi. A Takım tesislerinin zemin çalışmasını yapan siyah-beyazlı yönetim, futbol oynanmayacak duruma gelen altyapı sahasının zeminini de bakıma aldırdı. Kulüpten yapılan açıklamada altyapı sahasının zemininin 20 gün içerisinde tamamen yenileneceği ve eskisinden daha iyi olacağı açıklandı. YAZ OKULLARI BAŞLIYOR Öte yandan Grandmedical Manisaspor’un yaz okulları 25 Haziran Pazartesi günü (bugün) saat 18.30’da 19 Mayıs Stadymu’nda düzenlenecek törenle açılıyor.Futbolda uzman antrenörler eşliğinde yaz boyunca eğitim alacak olan sporcuların yer alacağı Grandmedical Manisaspor Yaz Okulları ile ilgili bilgi veren Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, yaz okulu açılış törenine sporcu ailelerinin yanı sıra taraftarları ve tüm Manisalıları davet etti. Yaz okuluna ilginin büyük olduğuna dikkat çeken Çakıcı: “Bu sene özellikle yaz okullarımıza Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Evlatlarını siyah-beyazlı camiamıza emanet eden ve bizlere güvenen tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz. Pazartesi düzenleyeceğimiz görkemli bir törenle yaz okullarımızın startını vereceğiz” ifadelerini kullandı.Yaz okullarına katılan ve yetenekli görülen sporcuların Grandmedical Manisaspor alt yapısına kazandırılacağını sözlerine ekleyen Çakıcı: “Bugüne kadar sayısız sporcuyu Türk futboluna armağan eden bu büyük camia, bundan sonra da yeni yıldızlar çıkaracaktır. Manisaspor’un yok olmasını bekleyenler bilsin ki bu arma asla düşmeyecektir. Manisaspor küllerinden doğacak ve eski günlerine Manisalıların da desteğiyle daha güçlü dönecektir” şeklinde konuştu.  
İçinde bulunduğu maddi kriz nedeniyle tarihinin en zor günlerini geçiren, yaşanan yönetim değişikliği ve Erkan Aslan’ın teknik adam koltuğuna getirilmesiyle ‘öze dönüş’ projesine başlayan Manisaspor’da gerek transfer yasağı gerekse de maddi imkansızlıklar sebebiyle yeni sezonda forma giyecek futbolcular, altyapı patentli oyuncular olacak.
Ekonomik darboğazın yanı sıra transfer yasaklısı olan Grandmedical Manisaspor’da formalar altyapı patentli futbolculara kaldı. Sözleşmeleri biten ve alacakları yüzünden takımdan ayrılan oyuncular dışında siyah-beyazlı takımda gençler yola devam ediyor.Yönetim, altyapıdan yeni sezon öncesi teknik direktör Erkan Aslan’ın raporu doğrultusunda taze kanlar takviye edecek. Yeni sezon öncesi Manisa ekibinde en az 7-8 gencin hazırlık kampında profesyonel yapılacağı ifade edildi.Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Grandmedical Manisaspor, altyapıdan kadrosuna katacağı oyunları belirlemek için 3 Temmuz’da Tarık Almış Spor Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak. 9 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start vermeyi planlayan siyah-beyazlılar, yapacağı seçmelerde A Takım’da oynamaya uygun olan oyuncuları kadrosuna katıp kampa götürecek.Ayrıca Manisaspor’da yönetim, altyapı tesislerini bakıma alırken bir hamlede zemine geldi. A Takım tesislerinin zemin çalışmasını yapan siyah-beyazlı yönetim, futbol oynanmayacak duruma gelen altyapı sahasının zeminini de bakıma aldırdı. Kulüpten yapılan açıklamada altyapı sahasının zemininin 20 gün içerisinde tamamen yenileneceği ve eskisinden daha iyi olacağı açıklandı.

YAZ OKULLARI BAŞLIYOR
Öte yandan Grandmedical Manisaspor’un yaz okulları 25 Haziran Pazartesi günü (bugün) saat 18.30’da 19 Mayıs Stadymu’nda düzenlenecek törenle açılıyor.Futbolda uzman antrenörler eşliğinde yaz boyunca eğitim alacak olan sporcuların yer alacağı Grandmedical Manisaspor Yaz Okulları ile ilgili bilgi veren Futbol Şube Sorumlusu Altan Çakıcı, yaz okulu açılış törenine sporcu ailelerinin yanı sıra taraftarları ve tüm Manisalıları davet etti. Yaz okuluna ilginin büyük olduğuna dikkat çeken Çakıcı: “Bu sene özellikle yaz okullarımıza Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Evlatlarını siyah-beyazlı camiamıza emanet eden ve bizlere güvenen tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz. Pazartesi düzenleyeceğimiz görkemli bir törenle yaz okullarımızın startını vereceğiz” ifadelerini kullandı.Yaz okullarına katılan ve yetenekli görülen sporcuların Grandmedical Manisaspor alt yapısına kazandırılacağını sözlerine ekleyen Çakıcı: “Bugüne kadar sayısız sporcuyu Türk futboluna armağan eden bu büyük camia, bundan sonra da yeni yıldızlar çıkaracaktır. Manisaspor’un yok olmasını bekleyenler bilsin ki bu arma asla düşmeyecektir. Manisaspor küllerinden doğacak ve eski günlerine Manisalıların da desteğiyle daha güçlü dönecektir” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.