TARZAN’DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2017 - 13:26, Güncelleme: 19.12.2017 - 13:26
 

TARZAN’DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR!

TFF 1.Lig’in 16.haftasında lider Ankaragücü’ne konuk olan ve kötü bir futbolun ardından sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan GrandmedicalManisaspor, zor günler geçirmeye devam ediyor.
EMRE ÖZDOĞAN Ligde şu ana kadar oynadığı 16 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik almasına rağmen “9 puan silme cezası” nedeniyle sadece 8 puanı bulunan GrandmedicalManisaspor’da işler yolunda gitmiyor. Son olarak Pazar günü Ankara’da, lider Ankaragücü’ne 3-0 mağlup olan Manisaspor’un küme düşme potasının hemen üstünde, yani 15.sırada yer alan Adana Demirspor ile arasındaki fark 9’a çıkmış durumda. İlk yarının son haftasında 24 Aralık Pazar günü sahasında Balıkesirspor’u konuk edecek olan Tarzan, bu maçtan 3 puanla ayrılarak hem devre arasına moralli girmek, hem de ikinci yarı öncesinde 15.sıra ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. Balıkesir maçını oldukça önemseyen Teknik Direktör Fatih Tekke, bu maçın devre arası kampı ve ikinci yarı öncesinde özellikle mental açıdan oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Ankaragücü maçını unutup Balıkesirspor maçına odaklanmaya çalışan GrandmedicalManisaspor, bugün yapacağı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürecek.  
TFF 1.Lig’in 16.haftasında lider Ankaragücü’ne konuk olan ve kötü bir futbolun ardından sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan GrandmedicalManisaspor, zor günler geçirmeye devam ediyor.
EMRE ÖZDOĞAN
Ligde şu ana kadar oynadığı 16 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik almasına rağmen “9 puan silme cezası” nedeniyle sadece 8 puanı bulunan GrandmedicalManisaspor’da işler yolunda gitmiyor. Son olarak Pazar günü Ankara’da, lider Ankaragücü’ne 3-0 mağlup olan Manisaspor’un küme düşme potasının hemen üstünde, yani 15.sırada yer alan Adana Demirspor ile arasındaki fark 9’a çıkmış durumda. İlk yarının son haftasında 24 Aralık Pazar günü sahasında Balıkesirspor’u konuk edecek olan Tarzan, bu maçtan 3 puanla ayrılarak hem devre arasına moralli girmek, hem de ikinci yarı öncesinde 15.sıra ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. Balıkesir maçını oldukça önemseyen Teknik Direktör Fatih Tekke, bu maçın devre arası kampı ve ikinci yarı öncesinde özellikle mental açıdan oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Ankaragücü maçını unutup Balıkesirspor maçına odaklanmaya çalışan GrandmedicalManisaspor, bugün yapacağı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.