TAŞKIN “BU TAKIMIN LİGDE KALACAK”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2015 - 11:04, Güncelleme: 03.04.2015 - 11:04
 

TAŞKIN “BU TAKIMIN LİGDE KALACAK”

Manisaspor PTT 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün saat 13:00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
 Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde gol vuruşu çalışması yapıldı. Antrenman stretching ile tamamlandı. Siyah Beyazlı ekip bugün  saat 10:20’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Samsun’a, Samsun’dan da karayolu ile Ordu’ya geçerek Anemon Hotel’de kampa girecek. Siyah-beyazlılar saat 15:00’de Orduspor Tesisleri’nde gerçekleştirecekleri antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacaklar.   TARZAN’IN KOZU FİKSTÜR Manisaspor, kümede kalma yarışında fikstür avantajına güveniyor. Ligde kalan 9 maçın 5’ini iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Teknik direktör Taner Taşkın, “Orduspor, Samsunspor, Bucaspor ve Denizlispor karşılaşmalarını deplasmanda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Osmanlıspor, Adana Demirspor, Altınordu ve Giresunspor müsabakalarını İmajbet ise evimizde oynayacağız. Orduspor’u yendiğimiz takdirde büyük avantaj yakalayacağız. Yalnız 3 deplasmanımız kalacak. Bu saatten sonra sakat, eksik hiç fark etmez. Herkes 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Bu takımın ligde kalacak” dedi. 
Manisaspor PTT 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün saat 13:00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
 Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde gol vuruşu çalışması yapıldı. Antrenman stretching ile tamamlandı.

Siyah Beyazlı ekip bugün  saat 10:20’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Samsun’a, Samsun’dan da karayolu ile Ordu’ya geçerek Anemon Hotel’de kampa girecek. Siyah-beyazlılar saat 15:00’de Orduspor Tesisleri’nde gerçekleştirecekleri antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacaklar.  
TARZAN’IN KOZU FİKSTÜR
Manisaspor, kümede kalma yarışında fikstür avantajına güveniyor. Ligde kalan 9 maçın 5’ini iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Teknik direktör Taner Taşkın, “Orduspor, Samsunspor, Bucaspor ve Denizlispor karşılaşmalarını deplasmanda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Osmanlıspor, Adana Demirspor, Altınordu ve Giresunspor müsabakalarını İmajbet ise evimizde oynayacağız. Orduspor’u yendiğimiz takdirde büyük avantaj yakalayacağız. Yalnız 3 deplasmanımız kalacak. Bu saatten sonra sakat, eksik hiç fark etmez. Herkes 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Bu takımın ligde kalacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.