TAŞKIN ÖMER FARUK ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2015 - 08:48, Güncelleme: 04.08.2015 - 08:48
 

TAŞKIN ÖMER FARUK ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.
 Taşkın, ziyarette yaptığı konuşmada Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i de ziyaret etmek istediklerini belirterek, “Sayın Çelik’e samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Çelik geçen sezon Manisaspor’un yanında olan isimlerden birisi olmuştur. Kendilerini yeni sezonda da yanımızda, maçlarımızda görmek bizi daha da güçlendirecektir.” diye konuştu.      Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Taner Taşkın’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecekte de şehrimizin takımının yanında yer almaya devam edeceğiz. Manisaspor geçen sezon sıkıntılı bir yıl geçirdi ama inşallah bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir takımın olacağına inanıyorum.” dedi.  
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.
 Taşkın, ziyarette yaptığı konuşmada Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i de ziyaret etmek istediklerini belirterek, “Sayın Çelik’e samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Çelik geçen sezon Manisaspor’un yanında olan isimlerden birisi olmuştur. Kendilerini yeni sezonda da yanımızda, maçlarımızda görmek bizi daha da güçlendirecektir.” diye konuştu.Jokerbet justify;">   

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise Taner Taşkın’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecekte de şehrimizin takımının yanında yer almaya devam edeceğiz. Manisaspor geçen sezon sıkıntılı bir yıl geçirdi ama inşallah bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir takımın olacağına inanıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.