TEK SORUMLU TFF

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2012 - 18:09, Güncelleme: 13.02.2012 - 18:09
 

TEK SORUMLU TFF

Ligdeki son maçında İstanbul deplasmanına konuk olan Turgutluspor’dan TFF’ye öfke var. Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasını 3-0 gibi sürpriz bir skorla kaybeden Kırmızı-beyazlılar’ın Onursal Başkanı Serhat Orhan, İstanbul’da adeta çamur deryası olan stadyumu gördüklerinde şok olduklarını açıkladı. Başkan Ayhan ise TFF’nin asli görevini unuttuğunu dile getirdi
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pazar günü deplasmanda Gaziosmanpaşaspor'a 3-0 yenilerek zirve yolunda büyük yara alan Turgutluspor'da alınan mağlubiyet sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) büyük öfke vardı. Maçı İzleyenler arasında Bulunan Turgutlu Belediye ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Gaziosmanpaşaspor maçında saha zemininden şikayet ederek, "Öncelikle günümüz futbolunun böyle olumsuz sahalarda oynatılmasından dolayı çok üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Bırakın futbol oynamayı yürümenin bile imkansız olduğu Gaziosmanpaşa stadını gördüğümde büyük bir şok yaşadım. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da hava koşulları olumsuz olabilir ancak yapılacak çalışmalar ile zemin mevcut durumundan çok daha iyi hale getirilebilirdi. Bu sahada spor müsabakası oynanmasına izin veren yetkililere sesleniyorum 'Turgutlu'da yapmış olduğumuz futbol sahalarını spora verdiğimiz önemi ve tesislerimizi gelip görsünler' Biz Türk Futbolunun ve sporunun gelişmesi, gençlerimize spor alanları açma adına gece gündüz çalışırken İstanbul'da böyle bir tablo ile karşılaşmamız hem üzücü hem de düşündürücü" dedi. "TFF asli görevini unutmuş" Karşılaşma sonrası Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, maç öncesi böyle bir zeminde futbol oynanamayacağını yetkililere söylediklerini ifade ederek, "Hatta bir ara stat da maçın iptal edileceği bile konuşuldu. Çamur deryasına dönmüş bir sahada maç oynanacağının bilinmesine rağmen hafta içi en ufak Tempobet bir çalışma yapılmamış. Kaderine terk edilmiş, Çürümeye yüz tutmuş bir statta maç oynamak zorunda bırakıldık. İstanbul'un göbeğinde şeref ve basın tribünü olmayan böyle kötü bir zemini bulunan stadın olması futbol adına çok üzücü bir olay. Ben bu açıklamayı mağlup olduğumuz için yapmıyorum. Ama şike olaylarının gölgesinde kalmış TFF yönetimi asli görevlerini unutmuş Süper lig haricindeki birçok lige sırtını dönmüş durumdadır. Pazar günü karşılaştığımız çirkin manzaranın tek sorumlusu TFF'dir. Gözlerinin önündeki rezaleti görmüyorlar. Öylesine kötü bir zeminde futbol oynanmasına müsaade eden, bu tabloyu görmezden gelen Türkiye Futbol Federasyonu'nu kınıyorum Farklı mağlup olduğumuz için üzgünün ancak takımımızı gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Şuan için kaybedilmiş bir şey yok tekrar çıkışa geçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. “Şikayet edeceklert” Öte yandan Turgutlu'dan maçı takip etmek için Gaziosmanpaşa'ya giden bir grup gazeteci ise maç öncesi stada alınmak istenmedi. Gaziosmanpaşaspor yetkililerince akredite kartları verilmeyen basın mensupları polis talimatı ile özel güvenlik görevlilerince çantalarına kadar arandı. Basın mensupları maçın başlamasından 10 dakika önce güçlükle stada girebildiler. Yaşanan bu olay sonrası Turgutlulu gazeteciler imza toplayarak yaşananları şikayet etmeye hazırlanıyor.
Ligdeki son maçında İstanbul deplasmanına konuk olan Turgutluspor’dan TFF’ye öfke var. Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasını 3-0 gibi sürpriz bir skorla kaybeden Kırmızı-beyazlılar’ın Onursal Başkanı Serhat Orhan, İstanbul’da adeta çamur deryası olan stadyumu gördüklerinde şok olduklarını açıkladı. Başkan Ayhan ise TFF’nin asli görevini unuttuğunu dile getirdi
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pazar günü deplasmanda Gaziosmanpaşaspor'a 3-0 yenilerek zirve yolunda büyük yara alan Turgutluspor'da alınan mağlubiyet sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) büyük öfke vardı. Maçı İzleyenler arasında Bulunan Turgutlu Belediye ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Gaziosmanpaşaspor maçında saha zemininden şikayet ederek, "Öncelikle günümüz futbolunun böyle olumsuz sahalarda oynatılmasından dolayı çok üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Bırakın futbol oynamayı yürümenin bile imkansız olduğu Gaziosmanpaşa stadını gördüğümde büyük bir şok yaşadım. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da hava koşulları olumsuz olabilir ancak yapılacak çalışmalar ile zemin mevcut durumundan çok daha iyi hale getirilebilirdi. Bu sahada spor müsabakası oynanmasına izin veren yetkililere sesleniyorum 'Turgutlu'da yapmış olduğumuz futbol sahalarını spora verdiğimiz önemi ve tesislerimizi gelip görsünler' Biz Türk Futbolunun ve sporunun gelişmesi, gençlerimize spor alanları açma adına gece gündüz çalışırken İstanbul'da böyle bir tablo ile karşılaşmamız hem üzücü hem de düşündürücü" dedi.

"TFF asli görevini unutmuş"

Karşılaşma sonrası Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, maç öncesi böyle bir zeminde futbol oynanamayacağını yetkililere söylediklerini ifade ederek, "Hatta bir ara stat da maçın iptal edileceği bile konuşuldu. Çamur deryasına dönmüş bir sahada maç oynanacağının bilinmesine rağmen hafta içi en ufak Tempobet bir çalışma yapılmamış. Kaderine terk edilmiş, Çürümeye yüz tutmuş bir statta maç oynamak zorunda bırakıldık. İstanbul'un göbeğinde şeref ve basın tribünü olmayan böyle kötü bir zemini bulunan stadın olması

futbol adına çok üzücü bir olay. Ben bu açıklamayı mağlup olduğumuz için yapmıyorum. Ama şike olaylarının gölgesinde kalmış TFF yönetimi asli görevlerini unutmuş Süper lig haricindeki birçok lige sırtını dönmüş durumdadır. Pazar günü karşılaştığımız çirkin manzaranın tek sorumlusu TFF'dir. Gözlerinin önündeki rezaleti görmüyorlar. Öylesine kötü bir zeminde futbol oynanmasına müsaade eden, bu tabloyu görmezden gelen Türkiye Futbol Federasyonu'nu kınıyorum Farklı mağlup olduğumuz için üzgünün ancak takımımızı

gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Şuan için kaybedilmiş bir şey yok tekrar çıkışa geçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

“Şikayet edeceklert”

Öte yandan Turgutlu'dan maçı takip etmek için Gaziosmanpaşa'ya giden bir grup gazeteci ise maç öncesi stada alınmak istenmedi. Gaziosmanpaşaspor yetkililerince akredite kartları verilmeyen basın mensupları polis talimatı ile özel güvenlik görevlilerince çantalarına kadar arandı. Basın mensupları maçın başlamasından 10 dakika önce güçlükle stada girebildiler. Yaşanan bu olay sonrası Turgutlulu gazeteciler imza toplayarak yaşananları şikayet etmeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.