TFF 'TELESET' İSMİNİ RESMEN ONAYLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2017 - 17:07, Güncelleme: 08.10.2017 - 17:07
 

TFF 'TELESET' İSMİNİ RESMEN ONAYLADI

TFF  ‘TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR’ İSMİNİ ONAYLADI Ege'yi Süper Lig'de altı sezondur temsil eden Akhisar Belediyespor, bundan böyle Teleset Mobilya Akhisarspor ismiyle mücadele edecek. Akhisar temsilcisinin yeni ismi Teleset Mobilya Akhisarspor olarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylandı. Bu arada isim değişikliğinin sadece futbol takımı için geçerli olduğu, diğer branşlarda Akhisar Belediyespor isminin kullanılacağı öğrenildi. Spor Servisi Akhisar Belediyespor, bundan böyle Teleset Mobilya Akhisarspor ismiyle mücadele edecek. Yeşil-siyahlı yönetim, 2017-18 sezonu için Teleset Mobilya ile isim sponsorluğu anlaşması yaparken, kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz 2017-2018 sezonu için Teleset Mobilya ile isim hakkı sponsorluğu anlaşmasını imzalamıştır. Sponsorumuza ve kulübümüze hayırlı bereketli başarılar getirmesini dileriz" denildi. Akhisar temsilcisinin yeni ismi Teleset Mobilya Akhisarspor olarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylandı. Bu arada isim değişikliğinin sadece futbol takımı için geçerli olduğu, diğer branşlarda Akhisar Belediyespor isminin kullanılacağı öğrenildi.
TFF  ‘TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR’ İSMİNİ ONAYLADI
Ege'yi Süper Lig'de altı sezondur temsil eden Akhisar Belediyespor, bundan böyle Teleset Mobilya Akhisarspor ismiyle mücadele edecek. Akhisar temsilcisinin yeni ismi Teleset Mobilya Akhisarspor olarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylandı. Bu arada isim değişikliğinin sadece futbol takımı için geçerli olduğu, diğer branşlarda Akhisar Belediyespor isminin kullanılacağı öğrenildi.
Spor Servisi
Akhisar Belediyespor, bundan böyle Teleset Mobilya Akhisarspor ismiyle mücadele edecek. Yeşil-siyahlı yönetim, 2017-18 sezonu için Teleset Mobilya ile isim sponsorluğu anlaşması yaparken, kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz 2017-2018 sezonu için Teleset Mobilya ile isim hakkı sponsorluğu anlaşmasını imzalamıştır. Sponsorumuza ve kulübümüze hayırlı bereketli başarılar getirmesini dileriz" denildi. Akhisar temsilcisinin yeni ismi Teleset Mobilya Akhisarspor olarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da onaylandı. Bu arada isim değişikliğinin sadece futbol takımı için geçerli olduğu, diğer branşlarda Akhisar Belediyespor isminin kullanılacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.