'TRABZON-MANİSA MAÇINDA ŞİKE VAR'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2012 - 19:34, Güncelleme: 26.06.2012 - 19:34
 

'TRABZON-MANİSA MAÇINDA ŞİKE VAR'

Şike davasında yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Manisaspor-Trabzonspor maçında Trabzon temsilcisinin şike yaptığını iddia etti.
 Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 20. duruşması dün görülmeye başlandı. Mahkemede savunma yapan Aziz Yıldırım, Manisaspor-Trabzonspor maçında şike yapıldığını iddia etti. Aziz Yıldırım'ın şike olduğunu iddia ettiği maçta, Trabzonspor 21 Şubat 2011 tarihinde deplasmanda Manisaspor ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatıp, ikinci yarı maçı 2-1 kazanmıştı. Trabzonspor avukatının Manisaspor eski Başkanı Kenan Yaralı'ya gönderilen parayı ısrarla sürmesi üzerine ise mahkeme salonunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı. “Şikeyi Trabzonspor yaptı” Trabzonspor Avukatı Nusret Yılmaz'ın, “Manisaspor eski Başkanı Kenan Yaralı’ya gönderdiğiniz paranın maçtan 12 saat geçmeden niye istediniz?" sorusuna Aziz Yıldırım, “Sen dosyayı iyi okumamışsın. Ben Tamer'e parayı iade edeceklerdi 3 ay sonra. Ne kadar oldu dedim. O da Betvole 2 ay oldu dedi. Ben de ara parayı iste dedim. Bunların hepsinin kaydı var. Ben senin başkanına 92 milyonluk ihaleyi verdim. Trabzon'a ne yaptım bunu bilsinler. 3 tane büyük kulüp vardı Türkiye'de. Trabzon'u ben büyüttüm. Bizim yayın haklarımızdaki yardımla Trabzonspor dördüncü büyük oldu. Manisa maçında şike var. Trabzon şike yaptı. Hangi oyuncular Trabzonluydu o maçta?" diye tepki gösterdi. Trabzonspor Kulübünün avukatı Nusret Yılmaz'ın, "Manisaspor Başkanına verilen paralarda açık var?" sorusu üzerine, Yıldırım tepki gösterdi. Yıldırım , "Bunların hepsi dosyada var" dedi. Mahkeme Başkanının 'Birbirinize saygılı sorun' demesi üzerine, Yıldırım, "Cevap vermiyorum o zaman" diye konuştu. Yıldırım, "Ben de soru sorabilecek miyim bu avukata, Sadri Beye sorabilir miyim?" dedi.
Şike davasında yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Manisaspor-Trabzonspor maçında Trabzon temsilcisinin şike yaptığını iddia etti.
 Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 20. duruşması dün görülmeye başlandı. Mahkemede savunma yapan Aziz Yıldırım, Manisaspor-Trabzonspor maçında şike yapıldığını iddia etti. Aziz Yıldırım'ın şike olduğunu iddia ettiği maçta, Trabzonspor 21 Şubat 2011 tarihinde deplasmanda Manisaspor ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatıp, ikinci yarı maçı 2-1 kazanmıştı. Trabzonspor avukatının Manisaspor eski Başkanı Kenan Yaralı'ya gönderilen parayı ısrarla sürmesi üzerine ise mahkeme salonunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

“Şikeyi Trabzonspor yaptı”

Trabzonspor Avukatı Nusret Yılmaz'ın, “Manisaspor eski Başkanı Kenan Yaralı’ya gönderdiğiniz paranın maçtan 12 saat geçmeden niye istediniz?" sorusuna Aziz Yıldırım, “Sen dosyayı iyi okumamışsın. Ben Tamer'e parayı iade edeceklerdi 3 ay sonra. Ne kadar oldu dedim. O da Betvole 2 ay oldu dedi. Ben de ara parayı iste dedim. Bunların hepsinin kaydı var. Ben senin başkanına 92 milyonluk ihaleyi verdim. Trabzon'a ne yaptım bunu bilsinler. 3 tane büyük kulüp vardı Türkiye'de. Trabzon'u ben büyüttüm. Bizim yayın haklarımızdaki yardımla Trabzonspor dördüncü büyük oldu. Manisa maçında şike var. Trabzon şike yaptı. Hangi oyuncular Trabzonluydu o maçta?" diye tepki gösterdi. Trabzonspor Kulübünün avukatı Nusret Yılmaz'ın, "Manisaspor Başkanına verilen paralarda açık var?" sorusu üzerine, Yıldırım tepki gösterdi. Yıldırım , "Bunların hepsi dosyada var" dedi. Mahkeme Başkanının 'Birbirinize saygılı sorun' demesi üzerine, Yıldırım, "Cevap vermiyorum o zaman" diye konuştu. Yıldırım, "Ben de soru sorabilecek miyim bu avukata, Sadri Beye sorabilir miyim?" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Serhat köse
(30.11.2019 10:38 - #1968)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.