TRANSFER RAPORU SUSİC’TEN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2018 - 10:01, Güncelleme: 23.06.2018 - 10:01
 

TRANSFER RAPORU SUSİC’TEN

Okan Buruk ile yollarını tartışmalı bir sürecin ardından ayıran Teleset Mobilya Akhisarspor, dış transfere yeni teknik patronu SafetSusic’in raporuna göre başlayacak. İç transferde Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik, Olcan Adın ve Serginho ile anlaşamayıp HelderBarbosa, Onur Ayık, Aykut Çeviker ve Hasan Ali Adıgüzel ile sözleşme yenileyen yeşil-siyahlılar, kadrodan gidecek isimler ve yapılacak transferlere Boşnak teknik adamın raporu sonrası karar verecek.
Hücum hattında görev yaparak takımın skor yüküne katkı sağlayan 4 yıldız futbolcunun ayrıldığıTeleset Mobilya Akhisarspor, öncelikle kanatları ve orta sahayı takviye etmeye çalışacak. 16 futbolcunun sözleşmesinin sürdüğü Akigo, 3 kulvarda birden mücadele edecek alternatifli bir kadro kurmak istiyor.Okan Buruk’un yerine deneyimli çalıştırıcı SafetSusic ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşme imzalayan Akhisarspor, transfer çalışmalarına hız verecek. Yaşanan teknik adam belirsizliği yüzünden hamle yapamayan Akigolar’ın en kısa sürede dış transferde imzaları peş peşe attıracağı bildirildi. İç transferde Barbosa, Hasan Ali, Onur ve Aykut ile yeniden anlaşan yeşil-siyahlılarda Susic’in yönetime geniş bir liste verdiği öğrenildi.Yeni sezonda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi gruplarından temsil edecek Manisa temsilcisinin bu ayın sonuna kadar transferi şekillendireceği kaydedildi. Başkan Hüseyin Eryüksel, Boşnak teknik adamın camiaya katkı sağlayacağını belirterek: “Kendisi ile yeni bir sayfa açacağız” dedi.Türk futbolunu çok yakından tanıyan 63 yaşındaki çalıştırıcı, çeşitli dönemlerde İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Osmanlıspor ve Alanyaspor’da görev almıştı. SEZON AÇILIŞI 1 TEMMUZ’DA 1,5 sezondur takımın başında olan Okan Buruk ile yollarını ayıran ve Boşnak çalıştırıcı SafetSusic’i teknik adam koltuğuna getirenTeleset Mobilya Akhisarspor'un kamp programı da netleşmeye başladı.Sezonu 1 Temmuz'da Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde açacak olanAkigolar, Erzurum ve Avusturya'da çift aşamalı kamp yapmayı planlıyor. 10 Ağustos'taki sezon başlangıcından önce son Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak lig şampiyonu Galatasaray ile Süper Kupa finaline çıkacak yeşil-siyahlılar, Avusturya'dan dönüşünü bu maçın tarihine göre belirleyecek. Akhisarspor'un tarihinde ilk kez katılacağı UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri ise 31 Ağustos'ta Monako'da çekilecek kurayla belli olacak.  
Okan Buruk ile yollarını tartışmalı bir sürecin ardından ayıran Teleset Mobilya Akhisarspor, dış transfere yeni teknik patronu SafetSusic’in raporuna göre başlayacak. İç transferde Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik, Olcan Adın ve Serginho ile anlaşamayıp HelderBarbosa, Onur Ayık, Aykut Çeviker ve Hasan Ali Adıgüzel ile sözleşme yenileyen yeşil-siyahlılar, kadrodan gidecek isimler ve yapılacak transferlere Boşnak teknik adamın raporu sonrası karar verecek.
Hücum hattında görev yaparak takımın skor yüküne katkı sağlayan 4 yıldız futbolcunun ayrıldığıTeleset Mobilya Akhisarspor, öncelikle kanatları ve orta sahayı takviye etmeye çalışacak. 16 futbolcunun sözleşmesinin sürdüğü Akigo, 3 kulvarda birden mücadele edecek alternatifli bir kadro kurmak istiyor.Okan Buruk’un yerine deneyimli çalıştırıcı SafetSusic ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşme imzalayan Akhisarspor, transfer çalışmalarına hız verecek. Yaşanan teknik adam belirsizliği yüzünden hamle yapamayan Akigolar’ın en kısa sürede dış transferde imzaları peş peşe attıracağı bildirildi. İç transferde Barbosa, Hasan Ali, Onur ve Aykut ile yeniden anlaşan yeşil-siyahlılarda Susic’in yönetime geniş bir liste verdiği öğrenildi.Yeni sezonda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi gruplarından temsil edecek Manisa temsilcisinin bu ayın sonuna kadar transferi şekillendireceği kaydedildi. Başkan Hüseyin Eryüksel, Boşnak teknik adamın camiaya katkı sağlayacağını belirterek: “Kendisi ile yeni bir sayfa açacağız” dedi.Türk futbolunu çok yakından tanıyan 63 yaşındaki çalıştırıcı, çeşitli dönemlerde İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Osmanlıspor ve Alanyaspor’da görev almıştı.

SEZON AÇILIŞI 1 TEMMUZ’DA
1,5 sezondur takımın başında olan Okan Buruk ile yollarını ayıran ve Boşnak çalıştırıcı SafetSusic’i teknik adam koltuğuna getirenTeleset Mobilya Akhisarspor'un kamp programı da netleşmeye başladı.Sezonu 1 Temmuz'da Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde açacak olanAkigolar, Erzurum ve Avusturya'da çift aşamalı kamp yapmayı planlıyor. 10 Ağustos'taki sezon başlangıcından önce son Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak lig şampiyonu Galatasaray ile Süper Kupa finaline çıkacak yeşil-siyahlılar, Avusturya'dan dönüşünü bu maçın tarihine göre belirleyecek. Akhisarspor'un tarihinde ilk kez katılacağı UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri ise 31 Ağustos'ta Monako'da çekilecek kurayla belli olacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.