TURBELDAK Kemalpaşa-Ören etabını tamamladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2021 - 14:28, Güncelleme: 22.11.2021 - 14:28
 

TURBELDAK Kemalpaşa-Ören etabını tamamladı

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu etkinliğinde Kemalpaşa-Ören etabını tamamladı.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, hafta sonu gerçekleştirdiği yürüyüş ve tırmanış etkinliklerine Kemalpaşa - Ören etabını ekledi. TURBELDAK üyelerinin katıldığı etkinlik sabah saatlerinde Ören Piknik Alanı’ndan başladı. Zorlu bir yürüyüş ve tırmanışı tamamlayarak Ören Kanyonu’na ulaşan yürüyüş severler, köye geri dönerek etkinliği tamamladı.    Yürüyüş hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK üyelerimizle birlikte zorlu bir etap olan Kemalpaşa-Ören etabında doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Haftada bir gün dahi olsa internet ve cep telefonundan uzaklaşarak doğanın keyfini yaşayabilmek amacıyla yürüyüş ve tırmanış etkinliklerimizi düzenliyoruz. Kemalpaşa-Ören etabımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. 
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonu etkinliğinde Kemalpaşa-Ören etabını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, hafta sonu gerçekleştirdiği yürüyüş ve tırmanış etkinliklerine Kemalpaşa - Ören etabını ekledi. TURBELDAK üyelerinin katıldığı etkinlik sabah saatlerinde Ören Piknik Alanı’ndan başladı. Zorlu bir yürüyüş ve tırmanışı tamamlayarak Ören Kanyonu’na ulaşan yürüyüş severler, köye geri dönerek etkinliği tamamladı. 

  Yürüyüş hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK üyelerimizle birlikte zorlu bir etap olan Kemalpaşa-Ören etabında doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Haftada bir gün dahi olsa internet ve cep telefonundan uzaklaşarak doğanın keyfini yaşayabilmek amacıyla yürüyüş ve tırmanış etkinliklerimizi düzenliyoruz. Kemalpaşa-Ören etabımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.