TURGUTLUSPOR LOKMA DÖKTÜRDÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 18:47, Güncelleme: 28.11.2013 - 18:47
 

TURGUTLUSPOR LOKMA DÖKTÜRDÜ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor yönetimi bugün şehir merkezinde lokma döktürdü.
 Ortapark önünde dökülen lokmayı Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur ve bazı oyuncular tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Lokma törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, 2. Başkan İbrahim Başçı, Profesyonel Şube sorumlusu Ender Özkaya, Kulüp Müdürü Yalçın Tüfenkoğlu, oyunculardan kaleci Süleyman, Şevket, İsmail Köse ve Gökhan katıldı. Geçmiş dönemlerde Turgutluspor’da yöneticilik yapan, görev alan ve şimdi hayatta olmayanların hayrı için lokma döküldüğünü belirten yöneticiler, “Turgutluspor’a katkıları olan Safirbet ve şimdi aramızda olmayan büyüklerimiz için bu hayrı yaptık, Allah kabul etsin” dediler. Turgutluspor Teknik Direktörü Basatemur hafta sonu oynayacakları Tokatspor karşısında 3 puan hedefiyle sahada olacaklarını ifade ederek, “Eksiklerimiz var, ancak deplasmandan 3 puan ile dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Kırmızı-siyahlılarda sakatlıkları devam eden Mehmet Albayrak ve Koray Tokatspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan dün ki antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Özkan’ın MR’ının çekildiği ve durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor yönetimi bugün şehir merkezinde lokma döktürdü.
 Ortapark önünde dökülen lokmayı Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur ve bazı oyuncular tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Lokma törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, 2. Başkan İbrahim Başçı, Profesyonel Şube sorumlusu Ender Özkaya, Kulüp Müdürü Yalçın Tüfenkoğlu, oyunculardan kaleci Süleyman, Şevket, İsmail Köse ve Gökhan katıldı.
Geçmiş dönemlerde Turgutluspor’da yöneticilik yapan, görev alan ve şimdi hayatta olmayanların hayrı için lokma döküldüğünü belirten yöneticiler, “Turgutluspor’a katkıları olan Safirbet ve şimdi aramızda olmayan büyüklerimiz için bu hayrı yaptık, Allah kabul etsin” dediler.
Turgutluspor Teknik Direktörü Basatemur hafta sonu oynayacakları Tokatspor karşısında 3 puan hedefiyle sahada olacaklarını ifade ederek, “Eksiklerimiz var, ancak deplasmandan 3 puan ile dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kırmızı-siyahlılarda sakatlıkları devam eden Mehmet Albayrak ve Koray Tokatspor karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan dün ki antrenmanda adalesinde ağrı hisseden Özkan’ın MR’ının çekildiği ve durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.