TURGUTLU'YA KOL TAKVİYESİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2012 - 10:17, Güncelleme: 26.06.2012 - 10:17
 

TURGUTLU'YA KOL TAKVİYESİ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dört sezondur formasını giyen oyuncusu Barış Kol ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Salih Özakman ve futbolcu Barış Kol katıldı. Bir gün önce 22 yaşındaki Turgutlulu Cansu Güvenç ile nişan töreni gerçekleşen Barış Kol ikinci imzayı ise bugün Turgutluspor ile imzaladı. İmza töreni sonrası konuşan genç oyuncu, “Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum, önceki gün sevdiğim insanla ilk mutluluğumu yaşadım ve nişanlandım. Bugün ise gözümü açtığım diyebileceğim Turgutluspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladım şuan benden mutlusu yoktur Betpas sanırım. Önümüzdeki sezon için başarı için kenetleneceğiz Turgutluspor taraftarı güzel günlere hazır olsun” dedi. Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise, “Çok sevdiğimiz oyuncumuz Barış ile tekrar anlaştığımız için mutluyuz, Barış, Koray hocamızın bizden öncelikle transferini bitirmemizi istediği bir oyuncuydu. Artık o da bizden biri oldu, önceki gün Turgutludan nişanlandı, bugün ise Turgutluspor ile sözleşme imzaladı Turgutluspor ve Barış için hayırlı olsun.” dedi.  
Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dört sezondur formasını giyen oyuncusu Barış Kol ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
 Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nda gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Salih Özakman ve futbolcu Barış Kol katıldı.

Bir gün önce 22 yaşındaki Turgutlulu Cansu Güvenç ile nişan töreni gerçekleşen Barış Kol ikinci imzayı ise bugün Turgutluspor ile imzaladı. İmza töreni sonrası konuşan genç oyuncu, “Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum, önceki gün sevdiğim insanla ilk mutluluğumu yaşadım ve nişanlandım. Bugün ise gözümü açtığım diyebileceğim Turgutluspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladım şuan benden mutlusu yoktur Betpas sanırım. Önümüzdeki sezon için başarı için kenetleneceğiz Turgutluspor taraftarı güzel günlere hazır olsun” dedi. Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise, “Çok sevdiğimiz oyuncumuz Barış ile tekrar anlaştığımız için mutluyuz, Barış, Koray hocamızın bizden öncelikle transferini bitirmemizi istediği bir oyuncuydu. Artık o da bizden biri oldu, önceki gün Turgutludan nişanlandı, bugün ise Turgutluspor ile sözleşme imzaladı Turgutluspor ve Barış için hayırlı olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.