TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2012 - 17:15, Güncelleme: 05.01.2012 - 17:15
 

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

2010 Türkiye 600 cc motorsiklet pist şampiyonu Turgutlulu Emrah Kıygan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’ı ziyaret etti
 Manisa’nın gururu olan ve elde ettiği başarılarla adını duyuran Emrah Kıygan 2012 Türkiye Şampiyonası, Doğu Avrupa ve Almanya R6 Cup Şampiyonasında ülkemiz adına ilimizden yetişen bir sporcu olarak yarışacak.  Sporcu Emrah Kıygan İl Müdürü Mehmet Uçak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.  Elde ettiği başarılar, dereceler ve 2012 hedefleri konusunda bilgi verdi. Kendisinin Türkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından gördüğü destekle yarışmalara katıldığını, Federasyon Başkanı Yunus Bekir Uçar tarafından yakınen takip edilerek destek gördüğünü söyledi.  İl Müdürü Betgaranti Mehmet Uçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emrah Kıygan’ ın ulusal ve uluslar arası başarılarının ilimiz adına önemli olduğunu söyledi. Ayrıca “Ülkemizde yeni gelişmeye başlayan motor sporları, Manisamızdan bir sporcunun başarılı sonuçlar elde etmesiyle daha da popüler hale gelecektir. Sporcumuza İl Müdürlüğümüz imkanları doğrultusunda elimizden gelen desteği vererek daha başarılı sonuçlar elde etmesini sağlamak istiyoruz. Emrah Kıygan’ a 2012 deki yarışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.  
2010 Türkiye 600 cc motorsiklet pist şampiyonu Turgutlulu Emrah Kıygan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’ı ziyaret etti
 Manisa’nın gururu olan ve elde ettiği başarılarla adını duyuran Emrah Kıygan 2012 Türkiye Şampiyonası, Doğu Avrupa ve Almanya R6 Cup Şampiyonasında ülkemiz adına ilimizden yetişen bir sporcu olarak yarışacak.

 Sporcu Emrah Kıygan İl Müdürü Mehmet Uçak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.  Elde ettiği başarılar, dereceler ve 2012 hedefleri konusunda bilgi verdi. Kendisinin Türkiye Motorsiklet Federasyonu tarafından gördüğü destekle yarışmalara katıldığını, Federasyon Başkanı Yunus Bekir Uçar tarafından yakınen takip edilerek destek gördüğünü söyledi.

 İl Müdürü Betgaranti Mehmet Uçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emrah Kıygan’ ın ulusal ve uluslar arası başarılarının ilimiz adına önemli olduğunu söyledi. Ayrıca “Ülkemizde yeni gelişmeye başlayan motor sporları, Manisamızdan bir sporcunun başarılı sonuçlar elde etmesiyle daha da popüler hale gelecektir. Sporcumuza İl Müdürlüğümüz imkanları doğrultusunda elimizden gelen desteği vererek daha başarılı sonuçlar elde etmesini sağlamak istiyoruz. Emrah Kıygan’ a 2012 deki yarışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.