UÇAK'I KUTLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2011 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2011 - 17:01
 

UÇAK'I KUTLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’a ziyaretçi akını devam ediyor. Göreve yaklaşık 3 ay önce başlayan Uçak’ın son ziyaretçisi AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş oldu
Ziyarete AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürkan Koyuncu ev partililer katıldı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Muzaffer Yurttaş, “Mehmet Bey’in genç ve dinamik yapısıyla bu görevi hak eden biri olduğun u düşünüyorum. Bu kapsamda kendisine görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetlerin nasip olmasını diliyorum. Sayın Müdür’ün geniş bir çalışma sahası var. Sadece Manisa Merkez değil bütün ilçelerdeki bütün gençlik hizmetleri ve spor bu çerçevede yer alıyor. Restbet Tekrar yeni görevinde Mehmet Uçak’a başarılar diliyorum.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ise,“Böylesine samimi bir ortamda sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz fakat kurumsal yapı olarak belli bir yere geldiğimize inanıyoruz. Biz gençlik spor değiliz, gençlik hizmetleri ve sporuz. Yaklaşık 30 yıldır burada herhangi bir gençlik çalıştayı yapılmamış ve gençlik noktasında bir yol haritasının olmadığını gördük. Bu kapsamda biz de eksiklik gördüğümüz taraflarda çalışmalar başlattık ve devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğiniz bu nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak’a ziyaretçi akını devam ediyor. Göreve yaklaşık 3 ay önce başlayan Uçak’ın son ziyaretçisi AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş oldu

Ziyarete AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürkan Koyuncu ev partililer katıldı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Muzaffer Yurttaş, “Mehmet Bey’in genç ve dinamik yapısıyla bu görevi hak eden biri olduğun u düşünüyorum. Bu kapsamda kendisine görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetlerin nasip olmasını diliyorum. Sayın Müdür’ün geniş bir çalışma sahası var. Sadece Manisa Merkez değil bütün ilçelerdeki bütün gençlik hizmetleri ve spor bu çerçevede yer alıyor. Restbet Tekrar yeni görevinde Mehmet Uçak’a başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ise,“Böylesine samimi bir ortamda sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz fakat kurumsal yapı olarak belli bir yere geldiğimize inanıyoruz. Biz gençlik spor değiliz, gençlik hizmetleri ve sporuz. Yaklaşık 30 yıldır burada herhangi bir gençlik çalıştayı yapılmamış ve gençlik noktasında bir yol haritasının olmadığını gördük. Bu kapsamda biz de eksiklik gördüğümüz taraflarda çalışmalar başlattık ve devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğiniz bu nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.