URGANLISPOR RÖVANŞI ALDI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:46, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:46
 

URGANLISPOR RÖVANŞI ALDI!

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda 11. hafta maçları oynandı. Turgutlu temsilcisi Urganlıspor ile Salihli temsilcisi PoyrazdamlarıBelediyespor’u karşı karşıya getiren mücadeleden ev sahibi ekip Urganlıspor 3-0’lık üstünlükle ayrıldı.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun 11. haftasında Urganlıspor ile Poyrazdamları Belediyespor,Urganlı Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Devre arasında yaptığı 6 yeni transferle hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Urganlıspor, ikinci devrenin ilk maçında geçtiğimiz hafta deplasmandaHorozköyMezarlıkspor’a1-0 yenilmiş ve zirve yarışında ağır bir yara almıştı. Özellikle geçtiğimiz sezon Turgutluspor ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Azeri oyuncu Nuran Gurbanov’udevre arasında kadrosuna katarakdikkatleri üzerine çeken Urganlıspor, geçen haftaki yenilgiyi unutturmak için sahaya çıktı. Maçın 90 dakikası boyunca rakibi PoyrazdamlarıBelediyespor’a karşı üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, mücadeleden 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Ligin ilk yarısında Poyrazdamları’nın evinde oynanan maçı 2-1 kaybeden Sarı-kırmızılılar, böylelikle o maçın rövanşını da almış oldu. HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG Bu sonuçla puanını 24’e yükselten ve lider Salihli Belediyespor’un 4 puan arkasında zirve takibini sürdüren Urganlı, bir sonraki maçta Saruhanlı Belediyespor’un konuğu olacak. Aldığı mağlubiyetle 14 puanda kalan Poyrazdamları ise bir sonraki maçta sahasında Mütevellispor’u ağırlayacak. Maçın ardından bir açıklama yapan Urganlıspor Onursal Başkanı Hüseyin Güleç: “Devre arasında 6 yeni oyuncu transfer ederek hedefimizi ortaya koyduk fakat geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık ve ikinci yarıya iyi başlayamadık. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Bunu da bugün oynadığımız güzel futbolla,aldığımız 3-0’lık net galibiyetle gösterdik. Hedefimiz sezonu zirvede bitirmek ve ardından oynayacağımız play-off maçlarıyla Bölgesel Amatör Lig vizesini almak.” dedi.  
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda 11. hafta maçları oynandı. Turgutlu temsilcisi Urganlıspor ile Salihli temsilcisi PoyrazdamlarıBelediyespor’u karşı karşıya getiren mücadeleden ev sahibi ekip Urganlıspor 3-0’lık üstünlükle ayrıldı.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun 11. haftasında Urganlıspor ile Poyrazdamları Belediyespor,Urganlı Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Devre arasında yaptığı 6 yeni transferle hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Urganlıspor, ikinci devrenin ilk maçında geçtiğimiz hafta deplasmandaHorozköyMezarlıkspor’a1-0 yenilmiş ve zirve yarışında ağır bir yara almıştı. Özellikle geçtiğimiz sezon Turgutluspor ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Azeri oyuncu Nuran Gurbanov’udevre arasında kadrosuna katarakdikkatleri üzerine çeken Urganlıspor, geçen haftaki yenilgiyi unutturmak için sahaya çıktı. Maçın 90 dakikası boyunca rakibi PoyrazdamlarıBelediyespor’a karşı üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, mücadeleden 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Ligin ilk yarısında Poyrazdamları’nın evinde oynanan maçı 2-1 kaybeden Sarı-kırmızılılar, böylelikle o maçın rövanşını da almış oldu.

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG
Bu sonuçla puanını 24’e yükselten ve lider Salihli Belediyespor’un 4 puan arkasında zirve takibini sürdüren Urganlı, bir sonraki maçta Saruhanlı Belediyespor’un konuğu olacak. Aldığı mağlubiyetle 14 puanda kalan Poyrazdamları ise bir sonraki maçta sahasında Mütevellispor’u ağırlayacak. Maçın ardından bir açıklama yapan Urganlıspor Onursal Başkanı Hüseyin Güleç: “Devre arasında 6 yeni oyuncu transfer ederek hedefimizi ortaya koyduk fakat geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık ve ikinci yarıya iyi başlayamadık. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Bunu da bugün oynadığımız güzel futbolla,aldığımız 3-0’lık net galibiyetle gösterdik. Hedefimiz sezonu zirvede bitirmek ve ardından oynayacağımız play-off maçlarıyla Bölgesel Amatör Lig vizesini almak.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.