YARALI GÜNLER SONA ERDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2012 - 11:07, Güncelleme: 08.06.2012 - 11:07
 

YARALI GÜNLER SONA ERDİ

Manisaspor’da Kenan Yaralı dönemi dün sona erdi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılan kongreye tek aday olarak giren Emre Hasgör, 213 oy alarak Manisaspor’un yeni başkanı oldu. Öte yandan Manisaspor Kulübünün 2011 yılı sonu itibariyle borcunun 30 milyon 893 bin 424 TL olduğu açıklandı.
 Bu sezon mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig’de düşerek taraftarlarını ve Manisalıları hüzne boğan Manisaspor’da başkan değişti. Tarık Almış Spor Tesislerin’de yapılan olağan genel kurulu tek aday olarak giren Emre Hasgör siyah-beyazlıların yeni başkanı oldu. Dün gerçekleştiren kongreye 825 delegeden 431'i katıldı. Divan başkanlığına eski Belediye Başkanı Adil Aygül seçildi. Kongrede dağıtılan kitapçıktaki bilgilere göre kulübün 2010 yılında 32 milyon 843 bin 956 TL olan borcu 2011 yılı sonunda 30 milyon 893 bin 424 TL'ye geriledi. Kongrede Manissapor’un 2012 yılı mali bütçesi 25 milyon TL olarak belirlenirken, 2013 yılı tahmini bütçesi de 25 milyon 450 bin TL olarak hazırlandı. Kongrede Divan başkanlığını yapan Adil Aygül'ün tüm ısrarına rağmen konuşma yapan olmadı. Tek başkan adayı olan Emre Hasgör kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Hasgör, “Bugün burada yaklaşık 30 senelik Manisasporluluğumun en şerefli, en onurlu görevini alıyorum. Manisa halkının ve kongre üyelerinin gücünü alarak karşınıza geldik. Umarım bundan sonraki dönemde yapacağımız hizmetlerle sizin karşınıza çıkacağız. Umarım bizden desteklerinizi esirgemezsiniz. Bizim hep beraber bir bütün olarak bu görevi götürmek zorundayız” dedi. Daha sonra Matbet oylama başladı. Toplam yarım saat süren kongrede 825 üyeden 431'i kongreye katıldı. 431 delegeden 213'ünün oyunu alan Emre Hasgör başkanlığa seçildi. İlk hedef mali yapı Başkan seçilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Emre Hasgör, kongre üyelerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti. Gelecek planları hakkında da basın mensuplarına bilgi veren yeni Başkan, “İlk hedefimiz mali yapılanmayı bir an önce düzenlemek, kulübü tekrar çevrilir hale getirmek. Daha sonra sportif başarıyı düşünüyoruz. Gönlümüzde süper lig yatıyor ama seslendirmiyoruz. Bir şekilde yapacağımız transferler ile süper lig hedefine ilerleyebiliriz ama bunu çok ön plana çıkarmıyoruz. Alt yapı oyuncularını Manisaspor’a kazandırmak bizim için çok önemli. Milli Takımlarda oynayan alt yapı oyuncularımız var. Bu oyuncularımız A takımda çok fazla şans bulamadılar. Bu oyuncuları A takım kadrosunda değerlendirerek, Bank Asya 1. Lig’ini eğlenceli hale getirmek istiyoruz” diye konuştu. Yönetim kurulunun Manisasporlulardan oluştuğunu belirten Hasgör, Manisalıların kendilerini destek vermesini istedi.  
Manisaspor’da Kenan Yaralı dönemi dün sona erdi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılan kongreye tek aday olarak giren Emre Hasgör, 213 oy alarak Manisaspor’un yeni başkanı oldu. Öte yandan Manisaspor Kulübünün 2011 yılı sonu itibariyle borcunun 30 milyon 893 bin 424 TL olduğu açıklandı.
 Bu sezon mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig’de düşerek taraftarlarını ve Manisalıları hüzne boğan Manisaspor’da başkan değişti. Tarık Almış Spor Tesislerin’de yapılan olağan genel kurulu tek aday olarak giren Emre Hasgör siyah-beyazlıların yeni başkanı oldu. Dün gerçekleştiren kongreye 825 delegeden 431'i katıldı. Divan başkanlığına eski Belediye Başkanı Adil Aygül seçildi. Kongrede dağıtılan kitapçıktaki bilgilere göre kulübün 2010 yılında 32 milyon 843 bin 956 TL olan borcu 2011 yılı sonunda 30 milyon 893 bin 424 TL'ye geriledi. Kongrede Manissapor’un 2012 yılı mali bütçesi 25 milyon TL olarak belirlenirken, 2013 yılı tahmini bütçesi de 25 milyon 450 bin TL olarak hazırlandı. Kongrede Divan başkanlığını yapan Adil Aygül'ün tüm ısrarına rağmen konuşma yapan olmadı. Tek başkan adayı olan Emre Hasgör kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. Hasgör, “Bugün burada yaklaşık 30 senelik Manisasporluluğumun en şerefli, en onurlu görevini alıyorum. Manisa halkının ve kongre üyelerinin gücünü alarak karşınıza geldik. Umarım bundan sonraki dönemde yapacağımız hizmetlerle sizin karşınıza çıkacağız. Umarım bizden desteklerinizi esirgemezsiniz. Bizim hep beraber bir bütün olarak bu görevi götürmek zorundayız” dedi. Daha sonra Matbet oylama başladı. Toplam yarım saat süren kongrede 825 üyeden 431'i kongreye katıldı. 431 delegeden 213'ünün oyunu alan Emre Hasgör başkanlığa seçildi.

İlk hedef mali yapı

Başkan seçilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Emre Hasgör, kongre üyelerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti. Gelecek planları hakkında da basın mensuplarına bilgi veren yeni Başkan, “İlk hedefimiz mali yapılanmayı bir an önce düzenlemek, kulübü tekrar çevrilir hale getirmek. Daha sonra sportif başarıyı düşünüyoruz. Gönlümüzde süper lig yatıyor ama seslendirmiyoruz. Bir şekilde yapacağımız transferler ile süper lig hedefine ilerleyebiliriz ama bunu çok ön plana çıkarmıyoruz. Alt yapı oyuncularını Manisaspor’a kazandırmak bizim için çok önemli. Milli Takımlarda oynayan alt yapı oyuncularımız var. Bu oyuncularımız A takımda çok fazla şans bulamadılar. Bu oyuncuları A takım kadrosunda değerlendirerek, Bank Asya 1. Lig’ini eğlenceli hale getirmek istiyoruz” diye konuştu. Yönetim kurulunun Manisasporlulardan oluştuğunu belirten Hasgör, Manisalıların kendilerini destek vermesini istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.