YARI FİNAL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 10:19, Güncelleme: 15.03.2017 - 10:19
 

YARI FİNAL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

 Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının yarı finallerde karşılaşacağı rakipleri belli oldu. 
Manisa’nın Sultanları, 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa’da tek devreli lig usulü turnuva maçlarında oynayacak ve final grubuna adını yazdırmak için mücadele edecek. 2016-2017 Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda topladığı 61 puanla normal sezonu 2’nci sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, play off oynamaya hak kazanmıştı. Liglerin tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin yarı finallerde karşılaşacağı rakiplerde belli oldu. Sultanlar; sırasıyla Karşıyaka, Pursaklar Voleybol İhtisas ve İlbank takımları ile karşı karşıya gelecek. 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda tek devreli lig usulü turnuva maçlarında boy gösterecek olan Büyükşehir’in Sultanları, ilk 2 sırada yer alarak adını final grubuna yazdırmak istiyor. Yarı final müsabaka tarihleri ve karşılaşmalar şöyle: “20 Mart Pazartesi: 18.00 Manisa BBSK-Karşıyaka, 21 Mart Salı: 16.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Manisa BBSK, 22 Mart Çarşamba: 18.00 İlbank-Manisa BBSK.” İlk 2 sırada yer alan takım final grubuna adını yazdıracak ve Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Alaşehir Belediyespor, Gümüşhane Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent grubundan gelecek 2 rakibi ile final grubunda Sultanlar Ligine yükselmek için yarışacak.
 Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının yarı finallerde karşılaşacağı rakipleri belli oldu. 

Manisa’nın Sultanları, 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa’da tek devreli lig usulü turnuva maçlarında oynayacak ve final grubuna adını yazdırmak için mücadele edecek. 2016-2017 Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda topladığı 61 puanla normal sezonu 2’nci sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, play off oynamaya hak kazanmıştı. Liglerin tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin yarı finallerde karşılaşacağı rakiplerde belli oldu. Sultanlar; sırasıyla Karşıyaka, Pursaklar Voleybol İhtisas ve İlbank takımları ile karşı karşıya gelecek. 20-21-22 Mart tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda tek devreli lig usulü turnuva maçlarında boy gösterecek olan Büyükşehir’in Sultanları, ilk 2 sırada yer alarak adını final grubuna yazdırmak istiyor.
Yarı final müsabaka tarihleri ve karşılaşmalar şöyle: “20 Mart Pazartesi: 18.00 Manisa BBSK-Karşıyaka, 21 Mart Salı: 16.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Manisa BBSK, 22 Mart Çarşamba: 18.00 İlbank-Manisa BBSK.”
İlk 2 sırada yer alan takım final grubuna adını yazdıracak ve Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Alaşehir Belediyespor, Gümüşhane Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent grubundan gelecek 2 rakibi ile final grubunda Sultanlar Ligine yükselmek için yarışacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.