YEŞİL SAHALARA BİR YILDIZ DOĞUYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2017 - 09:18, Güncelleme: 20.04.2017 - 09:18
 

YEŞİL SAHALARA BİR YILDIZ DOĞUYOR

Manisa’da, geçen yıllarda okul bahçesinde top oynarken öğretmenleri tarafından keşfedilen 16 yaşındaki Fatmanur Özcan, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız Futbol Takımı’nda oynadığı maçlarda yeteneğiyle göz dolduruyor.
HABER CANER KILIÇ Manisa’da, 16 yaşındaki lise öğrencisi Fatmanur Özcan oynadığı futbolla adeta göz dolduruyor. 3 yıldır Manisa Esnaf Gençlik Spor Kulübü’nde top koşturan Özcan, geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Türkiye Kadınlar 3. Lig’de mücadele eden takımında sağ açık oynayan Fatmanur Özcan, kısa sürede kendini ispatlayarak takımın yıldızı haline geldi. İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Fatmanur, antrenmanlarda top sektirme, vole vuruşlarıyla kendisini izlemeye gelenleri hayran bırakıyor.   "5 YAŞINDAN BERİ FUTBOL OYNUYORUM" Çok sevdiği futbolu sokakta öğrendiğini ifade eden Fatmanur Özcan, 5 yaşından beri futbol oynadığını dile getirdi. Özcan; "3 sene önce okulun arka bahçesinde top oynuyordum. İbrahim Hocamız beni gördü. Şimdiki takımımızın antrenörü Cemil Hocamızla iletişime geçmiş. Gelip benimle konuştular. Takım kurmamızı söylediler. Onların sayesinde bu takım kuruldu. Esnaflarımızın da desteğiyle bu takım bu güne kadar geldi. 1. Lig’e kadar yükselmek istiyoruz. Futbolu çok seviyorum ve en iyi yere yükselmek istiyorum. İlerde BESYO okumak istiyorum. Futbolu seven kızlara el uzatmak istiyorum. İyi öğrenciler yetiştirmek de hayalimdir." dedi.   EN BÜYÜK HAYALİ MİLLİ TAKIM En büyük hayalinin, bir gün büyük bir futbolcu olarak milli takımında oynayabilmek olduğunu söyleyen Fatmanur Özcan, şöyle devam etti; "İnşallah Milli Takımda da oynarım.  Galatasaray taraftarıyım. Türkiye Kadın Millî Takımı'n kaptanlılığı üstlen ve Almanya Bundesliga’da büyük başarılara imza atan Bilgin Defterli ile Konak Belediye Spor’da oynayan Esra Erol örnek aldığım futbolculardır. Erkekler de ise Ronaldo hayranıyım." Başarılı futbolcu Özcan, ailesinin neredeyse her maçını izlemeye geldiğini ve desteklediğini söylerken, bunun da kendisine güç verdiğini belirtti.  
Manisa’da, geçen yıllarda okul bahçesinde top oynarken öğretmenleri tarafından keşfedilen 16 yaşındaki Fatmanur Özcan, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız Futbol Takımı’nda oynadığı maçlarda yeteneğiyle göz dolduruyor.
HABER
CANER KILIÇ


Manisa’da, 16 yaşındaki lise öğrencisi Fatmanur Özcan oynadığı futbolla adeta göz dolduruyor. 3 yıldır Manisa Esnaf Gençlik Spor Kulübü’nde top koşturan Özcan, geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Türkiye Kadınlar 3. Lig’de mücadele eden takımında sağ açık oynayan Fatmanur Özcan, kısa sürede kendini ispatlayarak takımın yıldızı haline geldi. İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Fatmanur, antrenmanlarda top sektirme, vole vuruşlarıyla kendisini izlemeye gelenleri hayran bırakıyor.
 


"5 YAŞINDAN BERİ FUTBOL OYNUYORUM"
Çok sevdiği futbolu sokakta öğrendiğini ifade eden Fatmanur Özcan, 5 yaşından beri futbol oynadığını dile getirdi. Özcan; "3 sene önce okulun arka bahçesinde top oynuyordum. İbrahim Hocamız beni gördü. Şimdiki takımımızın antrenörü Cemil Hocamızla iletişime geçmiş. Gelip benimle konuştular. Takım kurmamızı söylediler. Onların sayesinde bu takım kuruldu. Esnaflarımızın da desteğiyle bu takım bu güne kadar geldi. 1. Lig’e kadar yükselmek istiyoruz. Futbolu çok seviyorum ve en iyi yere yükselmek istiyorum. İlerde BESYO okumak istiyorum. Futbolu seven kızlara el uzatmak istiyorum. İyi öğrenciler yetiştirmek de hayalimdir." dedi.


 
EN BÜYÜK HAYALİ MİLLİ TAKIM
En büyük hayalinin, bir gün büyük bir futbolcu olarak milli takımında oynayabilmek olduğunu söyleyen Fatmanur Özcan, şöyle devam etti; "İnşallah Milli Takımda da oynarım.  Galatasaray taraftarıyım. Türkiye Kadın Millî Takımı'n kaptanlılığı üstlen ve Almanya Bundesliga’da büyük başarılara imza atan Bilgin Defterli ile Konak Belediye Spor’da oynayan Esra Erol örnek aldığım futbolculardır. Erkekler de ise Ronaldo hayranıyım." Başarılı futbolcu Özcan, ailesinin neredeyse her maçını izlemeye geldiğini ve desteklediğini söylerken, bunun da kendisine güç verdiğini belirtti.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.