YEŞİL SAHALARI RENKLENDİRDİLER

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2012 - 19:37, Güncelleme: 02.03.2012 - 19:37
 

YEŞİL SAHALARI RENKLENDİRDİLER

Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası start aldı
 Turnuvanın açılış maçı İl Emniyet Müdürlüğü Gediz Hizmet Binası Halı Sahası’nda Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ile Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliği arasındaki karşılaşmayla start aldı. Turnuvanın açılış maçına katılan İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, maçın hakemi İ.Çağlar Uyarcan’a çiçek takdim ederek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi ve maçın başlama vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı. Emniyet Müdürü Çetin yaptığı konuşmada “Emniyet Teşkilatının 167. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliklerinin Birimler Arası Futbol Turnuvasıyla başladığını, teşkilat çalışanlarının birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak ve dayanışmayı artırmak amacıyla bu tür faaliyetlerin değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu ve turnuva Makrobet boyunca da “MADDE BAĞIMLILIĞINA HAYIR, HAYATA EVET” sloganı ile uyuşturucu madde bağımlılığına karşı bir bilinç oluşturmayı hedeflediklerini, bu amaçla maçların fair-play çerçevesinde centilmence bir hava içerisinde geçeceğini” ifade etti. 2. ve 3. liglerde profesyonel olarak görev alan tecrübeli hakem Çağlar Uyarcan ise şöyle konuştu, “Polisler bizim her zaman yanımızdadır. Amatör maçlara gittiğimizde güvenliğimizi onlar sağlıyor. Biz onlardan onlar da bizden çok memnun. Bu turnuvalara da destek olmaktan ve karşılaşmaları yönetmekten gurur duyuyoruz. Nasıl 2. ve 3. lig maçlarını ciddiyetle yönetiyorsak bu maçları da aynı ciddiyetle yönetiyoruz. Biz polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Turnuvanın ilk maçında Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliği’ni 6-1 gibi farklı bir skorla yenerek kazanmasını bildi.
Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası start aldı
 Turnuvanın açılış maçı İl Emniyet Müdürlüğü Gediz Hizmet Binası Halı Sahası’nda Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ile Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliği arasındaki karşılaşmayla start aldı. Turnuvanın açılış maçına katılan İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, maçın hakemi İ.Çağlar Uyarcan’a çiçek takdim ederek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi ve maçın başlama vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı. Emniyet Müdürü Çetin yaptığı konuşmada “Emniyet Teşkilatının 167. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliklerinin Birimler Arası Futbol Turnuvasıyla başladığını, teşkilat çalışanlarının birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak ve dayanışmayı artırmak amacıyla bu tür faaliyetlerin değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu ve turnuva Makrobet boyunca da “MADDE BAĞIMLILIĞINA HAYIR, HAYATA EVET” sloganı ile uyuşturucu madde bağımlılığına karşı bir bilinç oluşturmayı hedeflediklerini, bu amaçla maçların fair-play çerçevesinde centilmence bir hava içerisinde geçeceğini” ifade etti. 2. ve 3. liglerde profesyonel olarak görev alan tecrübeli hakem Çağlar Uyarcan ise şöyle konuştu, “Polisler bizim her zaman yanımızdadır. Amatör maçlara gittiğimizde güvenliğimizi onlar sağlıyor. Biz onlardan onlar da bizden çok memnun. Bu turnuvalara da destek olmaktan ve karşılaşmaları yönetmekten gurur duyuyoruz. Nasıl 2. ve 3. lig maçlarını ciddiyetle yönetiyorsak bu maçları da aynı ciddiyetle yönetiyoruz. Biz polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Turnuvanın ilk maçında Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Şehit Öztürk Polis Merkezi Amirliği’ni 6-1 gibi farklı bir skorla yenerek kazanmasını bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.