YILDIRIM “BU TAKIM BAL LİGİNE KOLAY ÇIKMADI “

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2016 - 09:27, Güncelleme: 13.04.2016 - 09:27
 

YILDIRIM “BU TAKIM BAL LİGİNE KOLAY ÇIKMADI “

Tarihinde ilk defa mücadele ettiği Bal Ligine çıktığı ilk yıl veda eden Horozköyspor ‘da üzüntü hakim, gecen hafta oynadıkları Çiftay Yeşilova Spor’ karşısında 2-0 mağlup olan ve bitime 1 hafta kala düşmesi garantilenen mor menekşeler seneye Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de mücadele verecek.
 Horozköysor BAL Ligin’de 25. hafta oynanan maçların ardından Bölgesel Amatör Lig’e veda etti. Geçtiğimiz sezon Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve play-off maçlarında da başarılı sonuçlara imza atarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Mor Menekşeler yeni sezonda Manisa Merkez Süper Amatör Lig arenasında mücadele edecek. Horozköyspor aldığı bu yenilgiyle bitime bir hata kala 19 puanda kaldı. Horozköyspor’un ligde kalma mücadelesi verdiği rakibi Salihli Kocaçeşmespor ise kendi evinde konuk ettiği Torbalıspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 23’e çıkardı.  Horozköyspor Başkanı Osman Yıldırım düştükleri için üzgün olduklarını ama düştükleri yerden çıkmasını bildiklerini söyledi. Yıldırım “ Çok ama çok üzgünüm. Bütün Manisa camiasına ve gönül veren herkese mahcubum. Sonuçta düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Gerek hocalarım gerek yöneticilerim hepsinin canı sağ olsun. Seneye tekrar çıkarız, Süper amatörde mücadelemiz devam edecek. Manisa camiası içerisinde destek veren herkese teşekkür ediyorum.  Bu takım bal ligine kolay çıkmadı bir daha kolay çıkmaz bugünleri bir daha kolay kolay göremeyiz herkes bunun değerini kıymetini daha sonra anlayacak biz yalnız kaldık yalnız düştük ben ondan dolayı üzgünüm.   Burhaniye belediye geliyor güzel maç olsun istiyorum oynamayan kardeşlerim oynasın  istiyorum her ne kadar düşsek bile onurlu bir şekilde çıktık onurlu bir şekilde düşüyoruz. Devam ediyoruz devam edeceğiz” dedi .  Horozköysor dün oynanan maçların ardından Bölgesel Amatör Lig’e veda etti. Geçtiğimiz sezon Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve play-off maçlarında da başarılı sonuçlara imza atarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Mor Menekşeler yeni sezonda Manisa Merkez Süper Amatör Lig arenasında mücadele verecek. Dün deplasmanda Çiftay Yeşilova Spor ile karşılaşan Horozköyspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Goller 44. dakikada Caner ve 90+2  dakikada Kaan’dan geldi. Horozköyspor aldığı bu yenilgiyle bitime bir hata kala 19 puanda kaldı. Horozköyspor’un ligde kalma mücadelesi verdiği rakibi Salihli Kocaçeşmespor ise kendi evinde konuk ettiği Torbalıspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 23’e çıkardı.  
Tarihinde ilk defa mücadele ettiği Bal Ligine çıktığı ilk yıl veda eden Horozköyspor ‘da üzüntü hakim, gecen hafta oynadıkları Çiftay Yeşilova Spor’ karşısında 2-0 mağlup olan ve bitime 1 hafta kala düşmesi garantilenen mor menekşeler seneye Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de mücadele verecek.
 Horozköysor BAL Ligin’de 25. hafta oynanan maçların ardından Bölgesel Amatör Lig’e veda etti. Geçtiğimiz sezon Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve play-off maçlarında da başarılı sonuçlara imza atarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Mor Menekşeler yeni sezonda Manisa Merkez Süper Amatör Lig arenasında mücadele edecek. Horozköyspor aldığı bu yenilgiyle bitime bir hata kala 19 puanda kaldı. Horozköyspor’un ligde kalma mücadelesi verdiği rakibi Salihli Kocaçeşmespor ise kendi evinde konuk ettiği Torbalıspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 23’e çıkardı.  Horozköyspor Başkanı Osman Yıldırım düştükleri için üzgün olduklarını ama düştükleri yerden çıkmasını bildiklerini söyledi. Yıldırım “ Çok ama çok üzgünüm. Bütün Manisa camiasına ve gönül veren herkese mahcubum. Sonuçta düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Gerek hocalarım gerek yöneticilerim hepsinin canı sağ olsun. Seneye tekrar çıkarız, Süper amatörde mücadelemiz devam edecek. Manisa camiası içerisinde destek veren herkese teşekkür ediyorum.  Bu takım bal ligine kolay çıkmadı bir daha kolay çıkmaz bugünleri bir daha kolay kolay göremeyiz herkes bunun değerini kıymetini daha sonra anlayacak biz yalnız kaldık yalnız düştük ben ondan dolayı üzgünüm.   Burhaniye belediye geliyor güzel maç olsun istiyorum oynamayan kardeşlerim oynasın  istiyorum her ne kadar düşsek bile onurlu bir şekilde çıktık onurlu bir şekilde düşüyoruz. Devam ediyoruz devam edeceğiz” dedi .

 Horozköysor dün oynanan maçların ardından Bölgesel Amatör Lig’e veda etti. Geçtiğimiz sezon Manisa Merkez Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve play-off maçlarında da başarılı sonuçlara imza atarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Mor Menekşeler yeni sezonda Manisa Merkez Süper Amatör Lig arenasında mücadele verecek. Dün deplasmanda Çiftay Yeşilova Spor ile karşılaşan Horozköyspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Goller 44. dakikada Caner ve 90+2  dakikada Kaan’dan geldi. Horozköyspor aldığı bu yenilgiyle bitime bir hata kala 19 puanda kaldı. Horozköyspor’un ligde kalma mücadelesi verdiği rakibi Salihli Kocaçeşmespor ise kendi evinde konuk ettiği Torbalıspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 23’e çıkardı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.