YUNUSEMRE BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2016 - 10:01, Güncelleme: 22.02.2016 - 10:01
 

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Süper Amatör Lig A Grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, Murat Germen ile oynadığı müsabakadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 Yunusemre Belediyespor, galibiyet serisini sürdürüyor. Mavi Beyazlı ekip Ertuğrul Dilek sahasında oynadığı maçta Murat Germen’i farklı yendi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Süper Amatör Lig’de galibiyet serisine devam ediyoruz. Bu hafta Murat Germen’i futbolcularımız Levent Holinar, Fadıl Kantaşlı, Taylan Dumanlıbarut ve Harun Köken’in (2) golleriyle 5-0 yenerek 3 puan aldık. Ligde son haftalara giriyoruz. Artık her maçımız final niteliğinde. Galibiyette emeği olan hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.  
Süper Amatör Lig A Grubunda mücadelesini sürdüren Yunusemre Belediyespor, Murat Germen ile oynadığı müsabakadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 Yunusemre Belediyespor, galibiyet serisini sürdürüyor. Mavi Beyazlı ekip Ertuğrul Dilek sahasında oynadığı maçta Murat Germen’i farklı yendi.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Süper Amatör Lig’de galibiyet serisine devam ediyoruz. Bu hafta Murat Germen’i futbolcularımız Levent Holinar, Fadıl Kantaşlı, Taylan Dumanlıbarut ve Harun Köken’in (2) golleriyle 5-0 yenerek 3 puan aldık. Ligde son haftalara giriyoruz. Artık her maçımız final niteliğinde. Galibiyette emeği olan hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.