YUNUSEMRE, EMLEK’E EMANET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2018 - 10:21, Güncelleme: 06.07.2018 - 10:21
 

YUNUSEMRE, EMLEK’E EMANET

Yunusemre Belediyespor’daManisaspor’un başına geçen Erkan Aslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet SerolEmlek getirildi. Kariyeri başarılar ile dolu olan teknik adamın yardımcılıklarını ise Mahmut Taşkın ve kaleci antrenörüolarak Engin Güneş yapacak.
Gelecek sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor’un teknik direktörlüğünü Mehmet SerolEmlek yapacak. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Mehmet SerolEmlek’in yanı sıra Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, İkinci Başkan İlhami Taşdemir, Asbaşkan Gürkan Koyuncu, İdari İşler Sorumlu Yöneticisi Mustafa Dandin, Genel Kaptan Aladdin Erdoğan, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Vural ve Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar katıldı. Başarılı bir sezon geçirmek için imza atan deneyimli teknik adam, güzel bir sezon geçirmek için çalışacaklarını dile getirdi. HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG Törende konuşan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini aktararak: “2018 – 2019 sezonu için A takımının başına Mehmet SerolEmlek hocamızı getirdik. Hocamızın kariyeri başarılar ile dolu. Hocamızın yardımcılıklarını Mahmut Taşkın ve kaleci antrenörlüğünü de Engin Güneş yapacak. Geçen sene kötü bir sezon geçirdik. Bu talihsizliği kırıp hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Bizi tercih ettiği için hocamıza teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere her daim destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi. Mehmet SerolEmlekde kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek: “Yunusemre camiamıza beni seçtikleri için teşekkür ederim. Çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Hayırlısı olsun. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin güvenini boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.  
Yunusemre Belediyespor’daManisaspor’un başına geçen Erkan Aslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet SerolEmlek getirildi. Kariyeri başarılar ile dolu olan teknik adamın yardımcılıklarını ise Mahmut Taşkın ve kaleci antrenörüolarak Engin Güneş yapacak.
Gelecek sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor’un teknik direktörlüğünü Mehmet SerolEmlek yapacak. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Mehmet SerolEmlek’in yanı sıra Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, İkinci Başkan İlhami Taşdemir, Asbaşkan Gürkan Koyuncu, İdari İşler Sorumlu Yöneticisi Mustafa Dandin, Genel Kaptan Aladdin Erdoğan, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Vural ve Spor İşleri Müdürü Cengiz Şişmanlar katıldı. Başarılı bir sezon geçirmek için imza atan deneyimli teknik adam, güzel bir sezon geçirmek için çalışacaklarını dile getirdi.

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG
Törende konuşan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini aktararak: “2018 – 2019 sezonu için A takımının başına Mehmet SerolEmlek hocamızı getirdik. Hocamızın kariyeri başarılar ile dolu. Hocamızın yardımcılıklarını Mahmut Taşkın ve kaleci antrenörlüğünü de Engin Güneş yapacak. Geçen sene kötü bir sezon geçirdik. Bu talihsizliği kırıp hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Bizi tercih ettiği için hocamıza teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere her daim destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz” dedi. Mehmet SerolEmlekde kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek: “Yunusemre camiamıza beni seçtikleri için teşekkür ederim. Çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Hayırlısı olsun. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin güvenini boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.