YUNUSEMRE PLAY-OFF'A SAĞLAM BAŞLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2017 - 08:09, Güncelleme: 12.03.2017 - 08:09
 

YUNUSEMRE PLAY-OFF'A SAĞLAM BAŞLADI

 Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayarak, Play-Off’lara kalan Yunusemre Belediyespor, play-off’ların ilk müsabakasında karşılaştığı Salihli Belediyespor’u 2-1 yendi. 
Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarının ilk maçında galip geldi. Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde oynan maçta Yunusemre Belediyespor, ilk devresini 1-0 mağlup tamamladığı müsabakadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda Şahin Karaca ve Emre Ülkücü’nün attığı goller getirdi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, play-off’ların ilk müsabakasından galibiyet ile ayrılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Ligi lider olarak tamamlayıp play-off’lara kalmayı garantilemiştik. Bugün ilk maçta karşılaştığımız rakibimiz ile zorlu mücadelenin ardından 2-1 galibiyet ile ayrıldık. Tüm oyuncularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. BAL yolunda oynayacağımız maçlarımız var. Hepsinden galibiyet ile ayrılarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız ve hocalarımızın özverili çalışmaları ile hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tam” dedi.  
 Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayarak, Play-Off’lara kalan Yunusemre Belediyespor, play-off’ların ilk müsabakasında karşılaştığı Salihli Belediyespor’u 2-1 yendi. 
Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarının ilk maçında galip geldi. Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde oynan maçta Yunusemre Belediyespor, ilk devresini 1-0 mağlup tamamladığı müsabakadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı.
Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda Şahin Karaca ve Emre Ülkücü’nün attığı goller getirdi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, play-off’ların ilk müsabakasından galibiyet ile ayrılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Ligi lider olarak tamamlayıp play-off’lara kalmayı garantilemiştik. Bugün ilk maçta karşılaştığımız rakibimiz ile zorlu mücadelenin ardından 2-1 galibiyet ile ayrıldık. Tüm oyuncularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. BAL yolunda oynayacağımız maçlarımız var. Hepsinden galibiyet ile ayrılarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız ve hocalarımızın özverili çalışmaları ile hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tam” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.