ZOR BİR MÜCADELE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2012 - 16:26, Güncelleme: 09.01.2012 - 16:26
 

ZOR BİR MÜCADELE

İBB A2 Takımı’nın Teknik Direktörü Ali Tepeler karşılaşma sonrası maçın yorumunu Denge Gazetesi Spor Servisi’ne yaptı
 Manisaspor A2 Takımı ligin 14. haftasında Tarık Almış Spor Tesisleri’nde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada Siyah-beyazlılar’ın gollerini 37. dakikada Tolga, 75 ve 88. dakikalarda Cenk Yılmaz kaydetti.   A2 Futbol Takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 Futbol Takımı’nı konuk ettiği maçı 3-1 kazanmayı başardı. Mücadelenin 25. dakikasında Büyükşehir Belediyespor’un kullnadığı köşe vuruşunda oluşan karambolde Tigin topu ağlara gönderdi: 0-1. 37. dakikada Mert’in sağdan ortasında Tolga düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi: 1-1. 75. dakikada Cenk Yılmaz takımımızı öne geçiren golü kaydetti. Okan’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya gelen Cenk topu filelerle buluşturdu: 2-1. 88. dakikada Cenk Yılmaz maçın da skorunu belirleyen isim oldu. Faruk’un yaptığı degajda kaleci ile karşı karşıya gelen Cenk topu ağlara gönderdi: 3-1.   Maçın ardından Denge Gazetesi’ne açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Ali Tepeler şöyle konuştu, “Maça takımım gayet iyi ve hırslı başladı. Öne geçtik ve çok iyi bir mücadele sergiledik. İlk Betsmove yarıda takımımın mücadelesinden mutluyum. İkinci yarıda oyundan düştük ve basit, talihsiz goller yedik. Bireysel hatalardan ötürü bu maçı kaybettik. Maçı kaybetmiş olmamız tabi ki bizi üzdü. Fakat Manisa’dan ayrılırken mutluyuz çünkü takımımızın direncinin ve istediği zaman ortaya koyduğu mücadele örneğinin bizim açımızdan iyi olduğunu gördük. Bizim hedefimiz bu sene altyapıdan kaliteli oyuncuları A Takıma katabilmektir. Oyuncularımızı takımımızda hazırlayarak profesyonel liglere ya da daha kaliteli liglere ve Türk Futbolu’na kazandırabilmektir. Bu sene de yarışmacı bir takım oluşturduk. Ligde şampiyon olma gibi bir hedefimiz de yok fakat gençlerimize futbolu ve sporu sevdirerek topluma kazandırmaktır. Manisaspor A2 Futbol Takımı da gayet kaliteli bir kadroya sahip. Bugün yine bunu gösterdiler. Kendilerine de ligde başarılar diliyorum. Bizim takımımızda 94 doğumlu olan İbrahim Yılmaz isimli oyuncumuz ve Cenk isminde oyuncumuzu gelecekte A Takıma kazandırıp başarılar elde etmesini sağlayacağız. Özellikle Cenk Milli Takım’da da görev yapıyor ve futbolu iyi biliyor. İnşallah temenni ediyoruz ki seneye birkaç oyuncumuzu İstanbul Büyükşehir Belediyespor A Futbol Takımı’na takviye etmeyi düşünüyoruz.” Saha: Tarık Almış Spor Tesisleri Hakemler: Coşan Yılmaz, Ali Ateş, Uğur Önay, Erdem Balaban Manisaspor: Faruk, Cenk Dolay, Murat (dk. 55 Oğuzhan), İlker, Mert, Hakan, Cenk Yılmaz, Okan (dk. 87 Bayram), Tolga (dk. 89 İsmail), Eray, Berkay (dk. 55 Umut) İstanbul BŞB: Aydın, Vefa, Eşref, Abdullah, Hasan, Erhan, İbrahim, Ümit, Özgün, Tigin, Emirhan Goller: Dk. 37 Tigin (Büyükşehir Belediyespor), dk. 37 Tolga, dk. 75 ve 88 Cenk Yılmaz (Manisaspor)    
İBB A2 Takımı’nın Teknik Direktörü Ali Tepeler karşılaşma sonrası maçın yorumunu Denge Gazetesi Spor Servisi’ne yaptı
 Manisaspor A2 Takımı ligin 14. haftasında Tarık Almış Spor Tesisleri’nde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada Siyah-beyazlılar’ın gollerini 37. dakikada Tolga, 75 ve 88. dakikalarda Cenk Yılmaz kaydetti.   A2 Futbol Takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 Futbol Takımı’nı konuk ettiği maçı 3-1 kazanmayı başardı. Mücadelenin 25. dakikasında Büyükşehir Belediyespor’un kullnadığı köşe vuruşunda oluşan karambolde Tigin topu ağlara gönderdi: 0-1.

37. dakikada Mert’in sağdan ortasında Tolga düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi: 1-1. 75. dakikada Cenk Yılmaz takımımızı öne geçiren golü kaydetti. Okan’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya gelen Cenk topu filelerle buluşturdu: 2-1.

88. dakikada Cenk Yılmaz maçın da skorunu belirleyen isim oldu. Faruk’un yaptığı degajda kaleci ile karşı karşıya gelen Cenk topu ağlara gönderdi: 3-1.

 

Maçın ardından Denge Gazetesi’ne açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor A2 Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Ali Tepeler şöyle konuştu, “Maça takımım gayet iyi ve hırslı başladı. Öne geçtik ve çok iyi bir mücadele sergiledik. İlk Betsmove yarıda takımımın mücadelesinden mutluyum. İkinci yarıda oyundan düştük ve basit, talihsiz goller yedik. Bireysel hatalardan ötürü bu maçı kaybettik. Maçı kaybetmiş olmamız tabi ki bizi üzdü. Fakat Manisa’dan ayrılırken mutluyuz çünkü takımımızın direncinin ve istediği zaman ortaya koyduğu mücadele örneğinin bizim açımızdan iyi olduğunu gördük. Bizim hedefimiz bu sene altyapıdan kaliteli oyuncuları A Takıma katabilmektir. Oyuncularımızı takımımızda hazırlayarak profesyonel liglere ya da daha kaliteli liglere ve Türk Futbolu’na kazandırabilmektir. Bu sene de yarışmacı bir takım oluşturduk. Ligde şampiyon olma gibi bir hedefimiz de yok fakat gençlerimize futbolu ve sporu sevdirerek topluma kazandırmaktır. Manisaspor A2 Futbol Takımı da gayet kaliteli bir kadroya sahip. Bugün yine bunu gösterdiler. Kendilerine de ligde başarılar diliyorum. Bizim takımımızda 94 doğumlu olan İbrahim Yılmaz isimli oyuncumuz ve Cenk isminde oyuncumuzu gelecekte A Takıma kazandırıp başarılar elde etmesini sağlayacağız. Özellikle Cenk Milli Takım’da da görev yapıyor ve futbolu iyi biliyor. İnşallah temenni ediyoruz ki seneye birkaç oyuncumuzu İstanbul Büyükşehir Belediyespor A Futbol Takımı’na takviye etmeyi düşünüyoruz.”

Saha: Tarık Almış Spor Tesisleri

Hakemler: Coşan Yılmaz, Ali Ateş, Uğur Önay, Erdem Balaban

Manisaspor: Faruk, Cenk Dolay, Murat (dk. 55 Oğuzhan), İlker, Mert, Hakan, Cenk Yılmaz, Okan (dk. 87 Bayram), Tolga (dk. 89 İsmail), Eray, Berkay (dk. 55 Umut)

İstanbul BŞB: Aydın, Vefa, Eşref, Abdullah, Hasan, Erhan, İbrahim, Ümit, Özgün, Tigin, Emirhan

Goller: Dk. 37 Tigin (Büyükşehir Belediyespor), dk. 37 Tolga, dk. 75 ve 88 Cenk Yılmaz (Manisaspor)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.