'ZOR ZAMANLARDA BİRLİK OLUNMALI'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2012 - 15:12, Güncelleme: 29.06.2012 - 15:12
 

'ZOR ZAMANLARDA BİRLİK OLUNMALI'

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve yönetim kurulu üyeleri, MESOB Başkanı Hasan Geriteri’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Geriter, “Manisasporu gönülden destekliyoruz. Günü geldiğinde de neler yapmamız gerektiğini yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirir, desteğimiz de veririz.” diye konuştu.
 Başkan Emre Hasgör, asbaşkan Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeler Murat Kümüştekin ve Bora Çaylan ile birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hasgör, Geriter’e üzerinde Hasan Geriter yazılı Manisaspor forması hediye etti. Hasgör yaptığı konuşmada Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Başkan Hasan Geriter öncülüğünde yaklaşık 10 sene önce Manisa’da dağıtılan Vestel Manisaspor kaşkolunu hala evinde sakladığını belirterek, “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve başkanımızın Manisaspor’a olan gönül bağını o dönemden beridir biliyorum. Manisaspor’un hep yanındaydılar. Başkanımın uygun gördüğü şeyleri Manisaspor’a yapacağını Dinamobet biliyorum. Bizim direkt bir isteğimiz yok ama kendisinin uygun gördüğü desteği vereceğine inanıyorum.” dedi. “Gerekli desteği veririz” Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ise başkan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek,  “Futbol dünyanın vazgeçemediği bir spor ve bulunduğu şehrin hem sosyal hem de ekonomik alanda gücüdür. Bu takımların sadece mutluluklarını paylaşmak önemli değildir. Zora sıkıntıya düştüğü anlarlarda da beraber olmak gerekir.” dedi. Manisaspor’u şehirle bütünleştirmenin sadece yöneticilerin değil Manisa’da her idarecinin her vatandaşın görevi olduğunu kaydeden Geriter, “Bütün kalbimizle bu şehirde yaşayanlar olarak Manisasporumuzu gönülden destekliyoruz. Günü geldiğinde de neler yapmamız gerektiğini yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirir, desteğimiz de veririz.” diye konuştu.  
Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ve yönetim kurulu üyeleri, MESOB Başkanı Hasan Geriteri’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Geriter, “Manisasporu gönülden destekliyoruz. Günü geldiğinde de neler yapmamız gerektiğini yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirir, desteğimiz de veririz.” diye konuştu.
 Başkan Emre Hasgör, asbaşkan Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeler Murat Kümüştekin ve Bora Çaylan ile birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hasgör, Geriter’e üzerinde Hasan Geriter yazılı Manisaspor forması hediye etti. Hasgör yaptığı konuşmada Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Başkan Hasan Geriter öncülüğünde yaklaşık 10 sene önce Manisa’da dağıtılan Vestel Manisaspor kaşkolunu hala evinde sakladığını belirterek, “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve başkanımızın Manisaspor’a olan gönül bağını o dönemden beridir biliyorum. Manisaspor’un hep yanındaydılar. Başkanımın uygun gördüğü şeyleri Manisaspor’a yapacağını Dinamobet biliyorum. Bizim direkt bir isteğimiz yok ama kendisinin uygun gördüğü desteği vereceğine inanıyorum.” dedi.

“Gerekli desteği veririz”

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ise başkan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek,  “Futbol dünyanın vazgeçemediği bir spor ve bulunduğu şehrin hem sosyal hem de ekonomik alanda gücüdür. Bu takımların sadece mutluluklarını paylaşmak önemli değildir. Zora sıkıntıya düştüğü anlarlarda da beraber olmak gerekir.” dedi. Manisaspor’u şehirle bütünleştirmenin sadece yöneticilerin değil Manisa’da her idarecinin her vatandaşın görevi olduğunu kaydeden Geriter, “Bütün kalbimizle bu şehirde yaşayanlar olarak Manisasporumuzu gönülden destekliyoruz. Günü geldiğinde de neler yapmamız gerektiğini yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirir, desteğimiz de veririz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.