AŞKININ MEYVESİNİ TOPLAMAK İSTEYENLER FORUM MAGNESİA’DA BULUŞUYOR  

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 18:05, Güncelleme: 11.02.2019 - 18:05
 

AŞKININ MEYVESİNİ TOPLAMAK İSTEYENLER FORUM MAGNESİA’DA BULUŞUYOR  

Manisa’nın çekim merkezi Forum Magnesia, Sevgililer Günü alışverişine gelen ziyaretçilerine anında yüzlerce hediyeden birini kazandıran Hediye Ağacı kampanyasının yanı sıra keyifli dekorlarıyla ve çiftlere özel Aşk Salıncağı’yla da dikkat çekiyor.
Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, bu yıl Sevgililer Günü alışverişine gelen tüm ziyaretçilerini Hediye Ağacı’yla sevindiriyor. 11 – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum Magnesia’da aynı günde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişler, Hediye Ağacı’ndan bir zarf seçme fırsatı kazandıracak. Televizyondan cep telefonuna, çift kişilik sinema biletinden romantik yemeklere yüzlerce hediyeden birine anında sahip olmak isteyenleri bekleyen Hediye Ağacı, Sevgililer Günü alışverişlerinize kazanç katacak. Hediye Ağacı’nın yanı sıra güne özel dekorları ve Aşk Salıncağı’yla da dikkat çeken Forum Magnesia, hem görsel hem de eğlenceli bir kampanyaya ev sahipliği yapacak.  Üstelik Hediye ağacı'nın yanı sıra Aşk Salıncağı'nda fotoğraf çekilip insatagramda forum_magnesia hesabını takip eden ve ForumMagnesiadaAşkZamanı hashtagiyle kendi  hesabından fotoğraf paylaşan 5 kişi çift kişilik sinema bileti kazanacak.  AŞK, MAGNESİA'DA YAŞANACAK Magnesia Pazarlama Yöneticisi olarak çalışan Mine Tekin, Sevgililer Günü alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkesi, Forum Magnesia’ya davet ettiklerini belirterek, “  Hediye Ağacı'mızdaki hediye kartlarını,  burada görevli arkadaşlarımız tamamen rast gele yerleştirdiler.  Bu konuda kimsenin aklında soru işareti olmasın. 250 TL'lik alışveriş yapan kişiler burada standda görevli arkadaşlarımıza fişlerinin kayıtlarını yaptırdıktan sonra ağacımızdan hediye zarfını gönül rahatlığıyla çekebilir. Bunun yanı sıra kalpi yastıklarımızı da hediye ediyoruz. Alışveriş merkezimizi tamamen Sevgililer Günü’ne özel dekore ettik. Sevgililer günü Dolayısıyla dekoruyla, hediyeleriyle aşk, tam anlamıyla Forum Magnesia yaşanacak. ” şeklinde konuştu.  -Özlem ŞAHİN  
Manisa’nın çekim merkezi Forum Magnesia, Sevgililer Günü alışverişine gelen ziyaretçilerine anında yüzlerce hediyeden birini kazandıran Hediye Ağacı kampanyasının yanı sıra keyifli dekorlarıyla ve çiftlere özel Aşk Salıncağı’yla da dikkat çekiyor.
Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, bu yıl Sevgililer Günü alışverişine gelen tüm ziyaretçilerini Hediye Ağacı’yla sevindiriyor. 11 – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum Magnesia’da aynı günde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişler, Hediye Ağacı’ndan bir zarf seçme fırsatı kazandıracak. Televizyondan cep telefonuna, çift kişilik sinema biletinden romantik yemeklere yüzlerce hediyeden birine anında sahip olmak isteyenleri bekleyen Hediye Ağacı, Sevgililer Günü alışverişlerinize kazanç katacak. Hediye Ağacı’nın yanı sıra güne özel dekorları ve Aşk Salıncağı’yla da dikkat çeken Forum Magnesia, hem görsel hem de eğlenceli bir kampanyaya ev sahipliği yapacak.  Üstelik Hediye ağacı'nın yanı sıra Aşk Salıncağı'nda fotoğraf çekilip insatagramda forum_magnesia hesabını takip eden ve ForumMagnesiadaAşkZamanı hashtagiyle kendi  hesabından fotoğraf paylaşan 5 kişi çift kişilik sinema bileti kazanacak. 

AŞK, MAGNESİA'DA YAŞANACAK
Magnesia Pazarlama Yöneticisi olarak çalışan Mine Tekin, Sevgililer Günü alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkesi, Forum Magnesia’ya davet ettiklerini belirterek, “  Hediye Ağacı'mızdaki hediye kartlarını,  burada görevli arkadaşlarımız tamamen rast gele yerleştirdiler.  Bu konuda kimsenin aklında soru işareti olmasın. 250 TL'lik alışveriş yapan kişiler burada standda görevli arkadaşlarımıza fişlerinin kayıtlarını yaptırdıktan sonra ağacımızdan hediye zarfını gönül rahatlığıyla çekebilir. Bunun yanı sıra kalpi yastıklarımızı da hediye ediyoruz. Alışveriş merkezimizi tamamen Sevgililer Günü’ne özel dekore ettik. Sevgililer günü Dolayısıyla dekoruyla, hediyeleriyle aşk, tam anlamıyla Forum Magnesia yaşanacak. ” şeklinde konuştu.  -Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.