BU KEZ PATRONLAR PİŞİRDİ PERSONEL YEDİ  

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 15:47, Güncelleme: 02.05.2019 - 15:47
 

BU KEZ PATRONLAR PİŞİRDİ PERSONEL YEDİ  

Anadolu’nun doğal lezzetlerini bir çatı altında buluşturan Ege Çiftliği işletmesinin sahipleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla personeline mangal partisi verdi.  
Ege Çiftliği’nin bahçesinde gerçekleşen mangal partisine 65 personel aileleriyle birlikte katıldı. Yaşar Çetin önderliğinde Serhat-Muzaffer-Mert Çetin kardeşlerin işletmede, patronlar mangal başına geçti, et ve tavukları pişirdi, daha sonra da personellerine servis yaptı. Geleneksel olarak 3 yıldır 1 Mayıs’ta Geleneksel 1 Mayıs Ege Çiftliği Gecesi’ni gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çetin, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayarak şu sözlere yerdi; “Geleneksel 1 Mayıs Ege Çiftliği Gecesi’ne bizimle beraber çalışan personellerimiz ve ailelerimizi davet etmiş bulunduk. 1 Mayıs ile bir anlam kazanıyor bu etkinlik. Emekçi bayramını hep beraber kutlamak için buradayız. Bütün dünyaya barış ve ekonomik düzgünlük gelsin istiyoruz. Geleneksel olarak 1 Mayıs’ta bu etkinliği düzenliyoruz. Bu üçüncü yılımız. Toplamda 65 kişiyi istihdam ediyoruz. 1 yıl boyunca bize hizmet eden personellerimize, bugün biz hizmet ediyoruz. Bugüne böyle bir anlam kazandırdık.” - Özlem ŞAHİN ​
Anadolu’nun doğal lezzetlerini bir çatı altında buluşturan Ege Çiftliği işletmesinin sahipleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla personeline mangal partisi verdi.  
Ege Çiftliği’nin bahçesinde gerçekleşen mangal partisine 65 personel aileleriyle birlikte katıldı. Yaşar Çetin önderliğinde Serhat-Muzaffer-Mert Çetin kardeşlerin işletmede, patronlar mangal başına geçti, et ve tavukları pişirdi, daha sonra da personellerine servis yaptı.

Geleneksel olarak 3 yıldır 1 Mayıs’ta Geleneksel 1 Mayıs Ege Çiftliği Gecesi’ni gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çetin, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayarak şu sözlere yerdi; “Geleneksel 1 Mayıs Ege Çiftliği Gecesi’ne bizimle beraber çalışan personellerimiz ve ailelerimizi davet etmiş bulunduk. 1 Mayıs ile bir anlam kazanıyor bu etkinlik. Emekçi bayramını hep beraber kutlamak için buradayız. Bütün dünyaya barış ve ekonomik düzgünlük gelsin istiyoruz. Geleneksel olarak 1 Mayıs’ta bu etkinliği düzenliyoruz. Bu üçüncü yılımız. Toplamda 65 kişiyi istihdam ediyoruz. 1 yıl boyunca bize hizmet eden personellerimize, bugün biz hizmet ediyoruz. Bugüne böyle bir anlam kazandırdık.” - Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.