Gören Sordu, Öğrenen Takdir Etti!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2016 - 12:48, Güncelleme: 05.11.2016 - 12:48
 

Gören Sordu, Öğrenen Takdir Etti!

Lise öğrencileri ve öğretmenleri ellerindekilerle yoldan geçen Manisalıların da dikkatini çektiği kadar takdirini topladı.
Caner KILIÇ- Manisa Lisesi Mezunlar Derneği ve Manisa Lisesi Okul Aile Birliği, gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak adına, şehir merkezinde kitap okuma etkinliği düzenledi.  Lise öğrencilerinin ve öğretmenlerinin ellerindeki kitaplar ile meydanda oturup kitap okumaları yoldan geçen Manisalıların da dikkatini çekti. Etkinlik çerçevesinde ayrıca, Valilik tarafından basılan kitaplar da dernek yöneticileri ve öğrenciler tarafından Manisalılara ücretsiz dağıtıldı.   Diğer yandan, İkiz Kulelerdeki yeni dernek binasının tefrişi amacıyla, dernek üyeleri bir de kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelir, dernek binasındaki mobilya ve eksiklerin giderilmesinde kullanılacak.   Bu güzel örnek etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Manisa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abidin Yatkın, “Dernek olarak yaklaşık iki yıldır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İki yılda kamuoyunda görülen ve görülmeyen birçok olumlu işe imza attık. Yaptığımız tüm çalışmalar ya okulumuzun veya öğrencilerinin ya da eğitim ve kültüre katkı amacı taşımaktadır. Hedefimiz okulumuzun ve öğrencilerinin kalitesini arttırmak ve okulumuzun hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır.” dedi.   Konuşmaların ardından dernek yöneticileri bir yandan ücretsiz kitap dağıtırken, diğer yandan da öğrenciler Demokrasi Meydanı’na (Manolya Meydanı) dağılıp, çevrede kitap okuyan gençler olarak, örnek görüntüler sergilediler.
Lise öğrencileri ve öğretmenleri ellerindekilerle yoldan geçen Manisalıların da dikkatini çektiği kadar takdirini topladı.
Caner KILIÇ- Manisa Lisesi Mezunlar Derneği ve Manisa Lisesi Okul Aile Birliği, gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak adına, şehir merkezinde kitap okuma etkinliği düzenledi.
 Lise öğrencilerinin ve öğretmenlerinin ellerindeki kitaplar ile meydanda oturup kitap okumaları yoldan geçen Manisalıların da dikkatini çekti. Etkinlik çerçevesinde ayrıca, Valilik tarafından basılan kitaplar da dernek yöneticileri ve öğrenciler tarafından Manisalılara ücretsiz dağıtıldı.
 
Diğer yandan, İkiz Kulelerdeki yeni dernek binasının tefrişi amacıyla, dernek üyeleri bir de kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelir, dernek binasındaki mobilya ve eksiklerin giderilmesinde kullanılacak.
 
Bu güzel örnek etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Manisa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Abidin Yatkın, “Dernek olarak yaklaşık iki yıldır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İki yılda kamuoyunda görülen ve görülmeyen birçok olumlu işe imza attık. Yaptığımız tüm çalışmalar ya okulumuzun veya öğrencilerinin ya da eğitim ve kültüre katkı amacı taşımaktadır. Hedefimiz okulumuzun ve öğrencilerinin kalitesini arttırmak ve okulumuzun hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır.” dedi.
 
Konuşmaların ardından dernek yöneticileri bir yandan ücretsiz kitap dağıtırken, diğer yandan da öğrenciler Demokrasi Meydanı’na (Manolya Meydanı) dağılıp, çevrede kitap okuyan gençler olarak, örnek görüntüler sergilediler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.