'+1 KAFE' İLK MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2017 - 09:10, Güncelleme: 09.12.2017 - 09:10
 

'+1 KAFE' İLK MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI

Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasının amaçlandığı "+1 Kafe" ilk müşterilerini ağırladı.
Turgutlu Belediyesi, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinde eğitim gören 10 engelli öğrencinin topluma kazandırılması adına kurduğu +1 Kafe'nin ilk misafirleri, minik öğrenciler oldu. Atatepe’de bulunan Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezinde (TURBEM) faaliyete başlayan kafeyi ziyaret eden minik öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Engelli vatandaşlara yönelik her alanda çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz kafemiz artık faaliyette. Burada Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi’nde 10 öğrencimiz çalışacak. Burada amacımız Turgutlu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılmasıdır. Bugünden itibaren de ilk müşterilerine ağırlamaya başladı. Burası artık bu kardeşlerimizin, +1 Kafemiz onlara emanet” dedi. ​ ​  
Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasının amaçlandığı "+1 Kafe" ilk müşterilerini ağırladı.
Turgutlu Belediyesi, Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinde eğitim gören 10 engelli öğrencinin topluma kazandırılması adına kurduğu +1 Kafe'nin ilk misafirleri, minik öğrenciler oldu. Atatepe’de bulunan Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezinde (TURBEM) faaliyete başlayan kafeyi ziyaret eden minik öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Engelli vatandaşlara yönelik her alanda çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz kafemiz artık faaliyette. Burada Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi’nde 10 öğrencimiz çalışacak. Burada amacımız Turgutlu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılmasıdır. Bugünden itibaren de ilk müşterilerine ağırlamaya başladı. Burası artık bu kardeşlerimizin, +1 Kafemiz onlara emanet” dedi.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.